who am I 7#627
Gondolom, nagyvonalúságod engedhette volna, h ne pörögj be a vérpistékére és a rudira... :) De nem baj, jó kis kört futottál és igazán tetszik ez a kis összeizzadt ál-intellektuel mondókád :
"Nos barátom a stílus maga az ember, sajnos neked annyi ész már nem jutott , hogy legalább titkolnád , hogy mennyire egyszerű vagy . Mert ha valaki még el is hinné neked ezt a fennhéjazó kifinomult hablatyot, elolvassa amit írtál és röhög egyet ahogy én is ::DDD "
Khm.., itt aki röhöghet az maximum én vagyok :)))) , ellenben a kis barmozásod után szerintem nem kellene fölösleges köröket futkosnod (még mindig), üres frázisokat puffogtatnod, és a számba adni a hülyeségeidet :) Köszönöm meg vagyok nélkülük.Privátba se vagyok kíváncsi a népszínházjegytömbödre.
Inkább azon kellene elagyalgatnod, hogy ennyire kifinomult szinházjancsi (saját bevallásod szerint) létedre, igen csak a szellemi mélyrepülők táborába tartozol a kis véleményeddel :
"Sok filmkritikus barmot meg sajnálom mert egy filmet sem élveznek csak gizdulnak , de ahoz mindegyik esztéta egy senki szar "
Mind tartalmilag, mind "esztétikailag".Úgyhogy, tényleg..megkérnélek szépen, h olvasgasd át a kritikát mégegyszer, és esetlegesen itt 1-2 hozzászólást amire reagáltál.Noha, lehet , hogy csak a mutogatásból értesz (színház), azért mielőbb gyakorolni kellene az értelmezést és a megnyilvánulás előtti gondolkodást.Sok sikert hozzá.Rudi :)