Aloe Vera#625
Hali íme egy idézet mr intelligencia:DD
Én az a barom vagyok, aki javarészt egyetért cikkíróval (másrészről szerintem korrekt kritikát írt, mert a látvány neki is nagyon tetszett, nem húzza le, és a történet és alakításokat kritizálja korrekten,
bármennyire is köpködi itt 1-2 vérpistike).Eként Sokfélék vagyunk...Ennyi.Nem kell ezért barmozni, mert valakinek nem tetszik az, amire te kicsapod a rudid.Nekünk is tetszik a film, de kifinomultabb szemeket szúrnak dolgok.És lehet, hogy itt sok negatív kritikus ember, sokkal többet ért el az életben/fog elérni, MINT TE.Szóval ezzel csak óvatosan..menjél csak színházba nézzél bajort meg gávőgyit :D
Válasz 'Aloe Vera' üzenetére (#606)
Valóban így van rendkívül egyszerű barátom te valóban az vagy aminek nevezted magad. Neked lenne kifinomult valamid? ennek a hsz-nek a fényében kicsikém ne röhögtess.
Rudi? és kicsapás gyermek te még itt tartasz?
Te tudod én mit értem el az életben?::DD
Neked "bajor meg gávőgyi a prím?:DD
Nos barátom a stílus maga az ember, sajnos neked annyi ész már nem jutott , hogy legalább titkolnád , hogy mennyire egyszerű vagy . Mert ha valaki még el is hinné neked ezt a fennhéjazó kifinomult hablatyot, elolvassa amit írtál és röhög egyet ahogy én is ::DDD
Rólad már nem bizonyítvány kiállítottad magadról:DD
Csak hogy a többieket ne untassuk és ne offoljuk a topicot beszélgethetünk privibe is::DD megnézem mennyire vagy kifinomult:)
és mennyire vagy képben a színjátszás terén::DD és most kacagok egy nagyot:) a Bajor és Gálvölgyin:DD