bandee1#610
SOK SOK ismerősöm megnézte, magam is megnéztem. Olyanok is látták, akik nem sci fi rajongók, és lány, és mindenki, akivel beszéltem, nagyon tetszett a film. Valóban csak a szándékos lehúzás volt a cikk lényege.
Néhány cáfolat:
1. Volt sztori. Volt alapvető mondanivaló (a természet szeretete pl. és aki kicsit jobban figyelte a filmet, volt egy monológ, ami valójában nem az idegen bolygóról, hanem a Földről szólt. De úgy látom a cikkíró ezt nem vette észre. Hiba.)
2. A színészi játék nem volt egyáltalán rossz. Volt karakterfejlődés, amit oly sok kritikus, oly sokszor hiányol. A T4 főszereplője pedig kifejezetten jót alakított, most látszik, hogy nem színésszel volt a baj T4-nél, hanem a filmmel.
3. Ezek után a látványra sem lehetett panasz.
4. Unalmasnak sem lehetett egyáltalán mondani, aki csak látta, és akivel csak beszéltem, mindenkit folyamatosan lekötött a film mind a 166 perce.
5. James Cameron rendező mindig is jó rendező volt, most is megmutatta mit tud. Apró, részletes világ, felépített történet, nincsenek nyálas Roland Emmerich jelenetek.
6. A zenéje pedig egyenesen remek volt!
Igazán kritikus ember vagyok, kerestem is a kritikus jelenetet, esetleg ami szánalmas, vicces, nevetséges....jelentem nem volt! Ez meg az én véleményem.