sandor8206#6
Leszarom, hogy lerágott csont az alapötlet (nem mintha 10-ből 9 filmnél nem így lenne), sőt a legtöbb nagy klasszikus egyszerű sztorilag mint egy kő - Volt egyszer egy vadnyugat, Jurassic Park, Keresztapa, Aliens, Star Wars csakhogy mindenhonnan említsek egy-két nagyobb nevet. Filmet szórakozásból nézz a legtöbb ember én remekül szórakoztam a fent felsoroltakon is és az Avataron is, egy élmény volt, szóval 10/10.
Hát ja végül is úgy is megfogalmazhatnánk, hogy Cameron "legrosszabb" filmje van is benne valami, bár ez is szubjektív (hisz nálam a Titanic az, Piranha 2 sztem mindenki hagyja a fenébe) DE még így is lazán veri az utóbbi évek popcorn-filmjeit nálam.
Az meg már elég tök egyértelmű, hogy a cikkíró már hónapok óta szapulta ezt a filmet, gondolom alig várta, hogy megjelenjen és belerúghasson még egyet. Mondjuk puffoghat pár fikázóval együtt, hisz a jónépnek általában tetszik. Anyagilag és kritikailag is nagy siker lett, lesz a film (imdb,rotten,Golden Globe-jelölés, bevételi adatok)
Szinte látom a sok ellendrukkel tördeli az ujját és még most pampog (cíkkíróval az élen-a cím is nevetséges amikor a vak is láthatja, hogy párducemberek, gondolom ő is látja csak így "keményebb") a fanboyoktól csak egy szánalmasabb van az antifanboyok.