• winnie
    "kapsz jegyet rá előtte , csak éppenséggel lófas*zt nem látsz majd a filmből, olyan szar helyre szól. Ha lesz is olyan, hogy jó helyre szóló foglalást nem veszik fel, addigra el lesz happolva, hiszen előtted állnak még 100-an, aki ugyanerre vár."

hidd el, többszörösen tudom, miről beszélek. 1. az imaxben mindenhol remekül látod. anno az everestet az első sorban láttam. pazar volt. talán még jobb is:) 2. épp ez az, hogy jó jegyeket kapsz (saját példa: premierhét, szombat fél 4, 13. sor, 9. szék), hiszen, a jó jegyeket veszik át kisebb valószínűséggel, ugyanis az első foglalások a legrégebbiek, ők tudnak legkevésbé előre tervezni, az ő jegyeik szabadulnak fel legnagyobb százalékban. 3. hiába állnak előtted 100-an, ha az a száz 100 tuskó, aki nem veszi észre azt, amit én életemben először járva ilyen moziban észrevettem: hogy a cinema city-s pénztárak mellett ott van két automata, amiből dettó lehet jegyet venni. akár foglaltat is. sorban állás nélkül. (persze addig, míg a nép pár hónap múlva rá nem jön erre:)