• Soundmaker
    A vásári bóvlival vitatkoznék... Csak azok mondják ezt akiknek már semmi sem jó.. reflex beidegződés... Nem baj... Én teljesen nyugodt vagyok, a film jó, a látvány jó, a sztori kicsit félénk de jó.. :)

Ezen egy sg.hu-s nevesincs firkász sem fog változtatni hiába az ellenkampány a filmről. Én csak sajnálom azt az energiát amit a lehúzók ebbe feccölnek.. (Akár teljes meggyőződésből, akár szarkazmusból, akár rosszindulatból)

A tények magukért beszélnek... Mellesleg nem sok ellenpéldát hoztatok még fel, milyen is az IGAZI film..

3D élményről: biztos szép a természetfilm is 3D-ben, nem vitás, lehet jobb érzetet kelt, de már az elején is megmondták az AVATAR nem fogja a pofádba tolni a dologat, a film teljes környezetét teszi reálisabbá, nem pedig hatásvadászóan fog golyókat repíteni a fejedbe... Kár hogy egyeseknek kimerül a 3D annyiban hogy csak akkor jó ha a fejedet kell elkapkodni a feléd repülő tárgyak elől.

Igaza van annak aki azt mondja hogy olyan dologról megy a vita aminek semmi jelentősége.

Tessék szépen a tényeket nézni... a tényke magukért beszélnek.. És a tényeknek hiszek.

Ez nem hiszti, ez nem hype.. a népnek tetszik a film

pont.