Soundmaker#198
Igazából nekem az tűnik fel, hogy manapság a trendből való fikázás ugyanolyan kényszer mint mondjuk a szarás.
Ha egy nagyobb népréteg kajál valamit akkor ezeknél az embereknél elvből kijön az " én utálom mert mindenki más szereti" szindróma.
Iskolapéldája a cikkíró, a történet szőrszálait boncolgatók és a logikaharcosok itteni megnyilvánulásai...
Ezen nem kell csodálkozni... Igazából én csak mosolygok ezen... Nem vagyunk egyformák.
Én szerencsésnek érzem magam hogy van egy olyan művészeti alkotás ami 2 és fél órára tökéletesen elrepített az univerzum egy csodálatosan vizionált bolygójára, amihez a sztori már csak körítésként jött.
És én büszke vagyok arra hogy ez a film megérintett, mind látványilag, mind mondanivalóilag, és csak sajnálni tudom akiket nem..
Ők egy élményebbel szegényebbek lettek.
Erre az esetre van egy nagyon jó közmondás: "Attól hogy a hal nem tud úszni még nem a víz a hülye"
és ennyi... Akiknek nem tetszett, majd találnak valami olyan filmet maguknak ahol a saját ízlésvilágukat kielégítik majd. (nehéz lesz)
Én minden esetre köszönöm Cameronnak hogy egy ilyen filmmel ajándékozott meg, és nem csak engem hanem az egész világot.
Ha valaki jobbat tud, nosza ne a száját jártassa, csinálja meg :)