• kalapos01
    "Idióták szinészi világot vártak egy Avatartól.... "

Az az idióta, aki színészi játékot vár egy filmtől? Vagy az, aki ilyeneket ír?

Komolyan mondom, hogy az Avatart istenítők magukat járatják le azzal, hogy ilyen vakon, elvtelenül akarják védeni a filmet, ami nem szorul védelemre?

Miért nem lehet felfogni, hogy akinek nem tetszett, annak nem azért nem tetszett, mert hibákat akar keresni vagy történeten lovagolni? Hanem azért, mert szórakozni akart és nem sikerült, mert neki nem volt szórakoztató a film.

(Ezt a hülyeséget! Mármint a történeten lovaglás. Nem is tudom, melyik írta, de az az ostoba, aki kifogásolja, hogy az "év filmjének" béna a sztorija? Vagy az, aki egy sztorit számonkérő véleményre csak annyit képes reagálni, hogy "Miért vártál sztorit, te fasz, nézz Barátok köztet!")

Nekem bejött a film, írtam lent, de ha ennyien csak ennyire érvmentesen tudják védeni a filmet, miközben fröcsögnek arra, akinek más a véleménye, akkor valóban lehet, hogy nem nagy szám az Avatar, hiszen inkább a buta, alpári kommenteket gyártó emberkéknek jön be.

Azért ez érdekes, mert tisztelet a kivételnek, de az intelligensen leírt vélemények inkább a negatív oldalról jönnek. Ez elgondolkodtató.