• LowEnd
    Mottó: 18 éven felülieknek nem ajánlott.

Ez mekkora gempa volt.... rettenetes. komolyan mondom. Voltam olyan balfasz, hogy a méltató írásoktól jó előre beizgultam, és fentem a szemeimet a mozi forradalmát jelentő Avatarra. Emiatt persze jó pénzért beültem IMAX premier előtti vetítésre...

Bizony. Majdnem sírtam én is.

A látvány ugyan oké volt... De ennyi. Nem "letaglózó", nem "valószerű", nem "hihetetlen". "Oké". Ez a legjobb, amit el tudok róla mondani.

A sztori... hmmm... hát az ugye nem volt. Engem nem zavart volna az elcsépelt történet, de könyörgöm, LEGYEN TÖRTÉNET!

A pici logikátlanságok sem jelentenének nagy ügyet, de ez az egész antropomorf szarság, amit Cameron összeollózott és nyakonöntött némi szirupos és abszurd szerelmi szállal, plusz a "csodás 3d" miatt érzett csalódásom legfeljebb 5/10 pontot adatna velem erre a produkcióra. És még jóindulatú is voltam.

Én nem javaslom senkinek, hogy megnézze, vagy legfeljebb akkor, ha olyan típusú ember, aki szívesen nézi a demoscene közepesebb produktumait is a gépén.

A lányomat elviszem rá, szerintem neki tetszeni fog, mentségére szóljon, hogy alig múlt 10 éves.

Szerencse, hogy nem ugyanolyan mércével mérjük a filmeket, és ahogy látom a nagytöbbség nagykanállal ette ... váljék egészségükre.

Egyél lószart. Sok milliárd légy nem tévedhet.