Maya Hill#8
[b]Te próbálj meg a valóságban élni, amíg nincs törvény arra hogy ebben az országban az angol nyelvű feliratokat el kell tudni olvasni, addig az egész BSA elbújhat a náthás sunyi pic$ába... még akkor is ha megtalálják nálam a csontra lopott/kalóz/illegális ANGOL nyelvű Windows XP-t, mivel törvény arra viszont van - a fogyasztók érdekvédelme felől- hogy a "termékeken" mindig fel kell tüntetni az adott ország (jelen esetben M.O) hivatalos nyelvén a teljes használati utasítást és dokumentációt, enélkül maximum a hágai nemzetközi bíróságra vihetnék az ügyet, de még ott is elbukna.
Az egyetlen amit "hivatalosan" ilyen esetben tehetnek a fakabátok (egy apró szivességen kívül), az az, hogy ismeretlen tettes ellen eljárást indítanak, aki nekem , mint olyan torrenten, ftp-n vagy bárhol leközvetítte a kalóz-szoftvert... aztán pedig nyomozgathatnak évekig, hogy ki milyen áll vagy valós kubai és bogotai dzsungel IP-kről és proxy-k mögül juttatta el hozzám a kérdéses programot.
NEKEM MINT FOGYASZTÓNAK , INTERNET ELŐFIZETŐNEK, NEM KÖTELESSÉGEM A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG TÖRVÉNYEINEK ÉRTELMÉBEN ANGOLUL TUDNI ÉS AZ ANGOL NYELVŰ EULA EGYETLEN SZAVÁT IS TUDOMÁSUL VENNI de ha ez így nem érthető akkor nyugodtan lehet pereskedni... én magam fogom védeni a bíróságon. és ha emiatt eliélnek akkor a bíró fejét fogom levágni egy katanával.