Maya Hill#5
Mitől lesz egy letöltés illegális... V2: továbbfokozva:
Én, mint kezdő, átlaglúzer () egyszercsak kedvem szottyan torrent-oldalra ellátogatni, teszem azt egy ismerősöm ajánlotta, hogy a Windos XP nevű program az jó és hogy ő aztat használja. Namármost a torrent-oldanon nincsen belőle csak angol nyelvű verzió, kattintok ide, kattintok oda, mit ad isten hogy, hogy nem, eccercsak már töltődik is lefele
Utána jól bemountolom,(ahogy mutatta a szomszéd pista) vagy kiírom cédére és bérakom a cédé-romba oszt már írja is, hogy:
Welcome meg minden.... de én hát én nem nagyon értem, csak nyomogatom a gombokat aztán egyszercsak mit ad isten , feltelepül.
Namármost egyszercsak jön a nyomozó hathatóság, hogy nékem illegális az óperenciás tengerem:
1: honnét tudjam hogy az internetes ódal ahol mászkáltam az illegál is meg nem is, vagy az-e, de ha meg az akkó meg miér nem tilcsák le önhatalmúlag oszt jónapot? (
2: honnét tudjam, hogy a torrent az illegális-e vagy se , amikor a szomszéd , meg az összes haverom, is meg a pista is ezt használja,
3: honnét tudjam, hogy a Windows XP illegális, mikor angol nyelvű volt a telepítője és csak valami Next, Next Finish-t nyomogattam, meg amugy is a Pityu telepítette fel...
Szóval kedves gyerekek, már ne is haragudjatok, de ez így ebben a formában TÖBB MINT NEVETSÉGES...