• halgatyó
    Aki csak a tárgyi érvekre kíváncsi, az a következő hozzászólásomra ugorhat.
    Amit leírtál (az autózás további ellehetetlenítése) azt a középosztály-ellenes korrupt vezetők és az általuk felhergelt pár ezer ember ("biciklisek") meg a kezükben levő sajtó naponta nyomja a pofánkba.
    Hogy őszinte legyek, ezeknek van a legnagyobb szerepük abban, hogy olyan leírhatatlanul gyűlölöm ezt az irtózatosan aljas hatalmat. Ha az életem árán elpusztíthatnám az összes autóellenes meg fizetőparkolás-buzi embert, gondolkodás nélkül megtenném, és a Föld végre megszabadulna egy szörnyű nyomástól.

Ezek azok, akik naponta sokszor hazudnak a pofánkba, és én nem ordíthatom nekik vissza hogy dögöljetek már meg, hanem tehetetlenül állok ott, maximum szétrúghatom a fosléktévét, összegyűrhetem és a kazánba bedobhatom az önkurmányzati szarsajtó újabb mocskát, és arra gondolhatok, hogy megint nehezítettek az életemen, megint ellehetetlenítettek valamiben, húzódhatok még kijjebb erről az autóellenes gyalázatos városból, még messzebb, és még inkább úgy kell az életemet szerveznem, hogy itt SOHA ne legyen semmi dolgom!!!

De sajnos van. Budapesten van egy rakás mocsokhivatal, és nem tudom megúszni hogy oda be kelljen menni, mert csak pofáznak, hogy miért közlekedünk annyit, de ahhoz már nincs esze és emberésge az irtózatgyalázat hatalomnak, hogy a hivatalos ügyeket postán keresztül ie lehessen intézni!

És ennek a gyűlöletes tendenciának nincs ám vége!! Ez a legsörnyűbb az egészben, hogy nem látható, hogy meddig mennek előre azok, akik az életemet teszik tönkre!
    Mert azt látom, hogy nyomulnak előre, lassan de biztosan, lassan már a faluszéli libalegelő is fizetőparkolós lesz, és én nem látom azt a SzERVEZŐDNI képes társadalmi erőt, amely ez ellen tudna szegülni. Valahogy, számomra teljesen érthetetlen módon, bizonyos célok érdekében (amelyek a többség számára iszonyatosak) megmozdulnak az emberek, más célok érdekében (értékes, igazi célok) pedig moccanás sincs és pisszenés sem hallatszik. Ez számomra felfoghatatlan!

Hiába él a magyar lakosság 80%-a olyan családban, ahol van autó, és hiába van óriási gazdasági erő az autózás mögött, ezek valahogy némák, politikailag nem léteznek! Pár ezer "biciklis" pedig naponta ordibál a sajtóból, aztán ami a sajtóban megjelenik az egyszer csak az önkurmányzati rendeletek között is visszaköszön.

Ennyit a dolog emberi (szubjektív) oldaláról (nagyon lerövidítve és jelentősen finomítva), most pedig nézzük az érveket.