Ennek a klímaváltozásnak nincstúlsok köze az ember hez. Adatok vannak, h az elmúlt 150-200 évben nem ugrott meg a co2%-a az elmult évszázadok co2 növekedéséhez képest. Ez egy olyan természei jelenség ami a föld kb. 4,54 milliárd éves történetében többször előforult. Próbáljátok meg elképzelni, hogy a 200 éve történt ipariforradalom miatt és mert kínai tv-t veszek és nincs hibrid kocsim, azért van árvíz meg fölmelegedés és ezért fog "meghalni" a föld. Elég nevetséges igaz?
Én úgygondolom ez az egész, mint minden a pénzrőlszól. Arról, h a fejlődő országokat hogyan akarják visszafogni a szánalmas világvége kreálmányukkal. Érdekes mód aki ebből a legjobban kijönhet az pont az értelmiszerző, Európa(nyugat).
Ottvan Amerika, Kína, D-Amerika és a többi fejletlen régió, számukra elképzelhetetlen a fejlődés és/vagy az életben maradás korlátozó törvényekkel a nyakukban.
Lehet előre vetitően aztmondani, h az általatok leírt távlatokban gondolkodik európa, de szerintem nem kell olyan messze menni időben, ugyanis ebben a klímahazugságban az a kellemes, hogy a öko technológia nevében milliárdok szabadulnak föl, eggyik zsebből a másikba vándorolva a (támogató) vezetők nagyörömére anélkül, hogy felülvizsgálhatnák és elszámolni valójuk legyen a dologgal kapcsolatban, ugyanis mire bizonyítható lenne a klímaváltozás addigra már ugyse fognak élni.
Ez igazából nem is zavarna, mint Magyar ember hozzászoktam már az eféle dolgokhoz, de a főbb gond az az, h ha megnézzük az ember kb 28000 éves történelmét az elmult 150 évben fejlődtünk valamit. Azelött érdemileg semmit mert a átlagéletkor nem változott és az egyfőrejutó havi kalória bevitelsem, viszont az elmult 150 évben 3 szorosára növekedett. Az emberijogok megalakulásával indult meg a fejlődés, a verseny. Ha egy országnak vagy embernek akármivel is korlátozzák a szabadságát az folytólaghat a feljődésre. És akkor végezetül néhány levél az IPCC egyik vezető kutatójától, amiket nemréghoztak nyilvánosságra, van egykét utalás arról, hogyfogják félrevezetni az embereket és meghamisítani a korábbi adatokat stb...