• Ahoy
    #85
    Igen, csak neked azért van szükséged a cigire, mert anélkül ideges lennél. Marha nagy tévhit, hogy a cigi nyugtat.Pontosan az nyugtat ha magadhoz veszed a drogodat. Csak olvass utána, sajnos így van.

    Nekem viszont alapból nincs szükségem cigire, pedig nem vagyok túlságosan tiszta én sem, 1-2 éve volt egy időszakom, amikor havi 1-2x bekínáltak zöld cigivel, meg normállal is. Azt vettem észre magamon, hogy izgága és nyugtalan leszek ha nem jutok cigihez, és teljesen ellazulok ha elszívok egy szálat (volt hogy a THC-re is ilyen érzés jött, bár jóval gyengébben, mitn a cigire) Ez elborzasztott, hogy látom másnál a cigit ahogy szívja, és pszichadelikus vonzalmam támad iránta, szét tudnék robbanni egy szálért.

    Aztán már volt, hogy nap közben is előjött, hű de elszívnék egy szálat itt a hidegben, vagy mert nem lett meg a zh-m, és felbaszott, most 1 szál mit árthat?

    Na ennek vettem elejét 1-2 éve, azóta fű teljesen eltűnt az életemből, és rászoktam arra hatalmas akaraterővel, hogy a buli-cigizést is abbahagyjam (hálistennek mérhetetlenük zsugori vagyok, és sohasem vettem cigit, füvet sem, mindig adtak) Sőt a vizipipát is totál kizártam az életemből, mert annak sincs semmi értelme... ráadásul egyszer nikotinmérgezést is kaptunk tőle.

    Kell ez nekem? Nem! Nem akartam hogy átvegye valami az életem felett az uralmat. Kb 6 hónap telt bele, amíg nagyon nehezen eljutottam oda, hogy mostmár nem vált ki vonzalmat, izgalmat ha bulin elszívnak egy cigit mellettem. Bármilyen állapotban vagyok, NEMET tudok mondani ha kínálják. Pár hónapja belecsúsztam egy szálba, és megéreztem a krákogós füstöt ... mondom úúristen, undorító, és eldobtatm azonnal...(Le is csesztek miatta :D mit dobálom el az értéket :D)

    Nem mondom, hogy nem keveredhetek még rossz társaságba, mert bárkivel megeshet... Viszont kiépítettem magamban egy olyan gátat ami legyökerezni sem engedi a problémát, és ezt őszintén mondom.