• hdo
    #84
    Most őszintén ... mondj egy olyan valamit, amit abból a 4 ezer forintból

    Még mindig nem érted ... nincs az a 4 ezer forintos dolog amit ne tudnék megvenni egy hónapban azért mert helyette cigit veszek. Rakjam félre? Marha sokat érek vele, 11 hónapig gyűjtöm még akkorse gyűlt össze elég pénz valami normális tételre, max mindenkinek pár ezer forinttal drágább karácsonyi ajándékra - ami marhára nem jó dolog, mert feszélyezné őket hogy ők is drágább dolgot vegyenek nekem, pedig nem ez a cél -.

    Amúgysem vagyok az a tipikus fogyasztó akinek mindig van valami heppje amire aztán gyűjteni kellene. Veszek egy 130 ezer forintos PC konfigot, jó öt évre. Veszek egy ruhát, addig hordom amíg a mosógép tönkre nem szedi. Mondhatni zenebuzi vagyok, de hangcuccomat se cserélem, anno vettem egy 13 ezer forintos logitech 2.1-es (X 230) hangsugárzót, és van olyan hangminősége - némi szoftveres tuninggal -, hogy nem hiányzik a "jobb"; sorolhatnám.

    Fizetést hetente kapok, nem havonta, tehát olyan isten nincs, hogy hüdegyorsan kellene 660 forint, és dejólettvolna nem elkölteni 2 nappal ezelőtt cigire!

    Profitálni meg nem profitálok a cigiből, de függő vagyok, ezt már mondtam. :)

    Amúgy a nikotinnak ugyanaz a hatása - a függő szervezetre -, mint amit te az alkoholból profitálsz. Nyugtat, ellazít, ezután már csak természetes, hogy nyugodtabban is csajozol!