Sleeping Dogs

• Rolly
    Sziasztok! Lenne 1 kis problémám, azon az ominózus poloskatelepítős pályán. Rengetegen írták külföldi fórumokon is hogy a zárfeltörés szar, hát ezzel teljes mértékben egyetértek. Elméletileg régebben mindent billen kellett volna csinálni, most már ugye egérrel (1.3 as). Mutatja a kis ábra hogy az egér fel-le mozgatásával tudom mozgatni a pöcköt... de semmi. Ugyanúgy a w vagy a fel gomb segítségével tudom, eddig még jó, csak ezután kezdődnek a gondok..... Mikor felviszem a kis pöcköt és zöldre vált akkor ugye csinálni kell valamit, az ábra szerint kattintanom kell, kattintok de hiába nem működik. Hát akkor ahogy régebben volt próbálom a balra gombot, nem jó, próbálom az a gombot, az se jó..... ezután végig próbáltam minden mást de sehogy sem sikerült még az első pöcköt sem a helyére tenni! És 3 van .... jah és igen a küldetés időre megy szóval nincs is sok időm tökölni :/ Valakinek volt hasonló vagy esetleg ugyan ilyen hibája? Mert 1 kis segítséget szeretnék, mert nagyon tetszik a játék :) Előre is köszönöm!