Sleeping Dogs

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
Tran féle autólopás? volt h egy jármû 330k+ pénzt hozott a konyhára. másik, ha arra játsz - cockfighting a dokkoknál. volt h pár perc alatt 500k-t kerestem vele (nonstop nyertem), persze miután nagy nehezen megvettem az autót amit akartam <#rolleyes>
és nem kell bolyongani a városban - térkép be, Q billentyû, ollé, látsz mindent.

"The trees move. Do you not see it?"

grebber
Hát a kis kukimat ez a kimaxolás (ha addig fel nem adom) eltart majd egy jó darabig.

Bolyongani városba keresve a dobozokat,totemeket már unalmas.
Van olyan ahova pl lövésem sincs hogyan jutok be hogy megszerezzem 😞
Ilyen 20-50 ezres küldetésekbõl meg ugy az esetenként feltüno 1500 asokból kell még öszehoznom kb 10 milliót hogy meg is tudjak venni mindent.

Szerintem nem lesz ez kimaxolva nagyon nem. Inkább Alan Wake kimaxolását fejezem be ott már cska 2 acsi van és kész.

Next PC upgrade: 2022

Calver
rakd át bal shiftrõl valami más gombra (egér oldalsó gomb?), az a gondja. meg eleve érdemes az alap beállításokat megváltoztatni, erõsen rákembereknek tervezték.

Jelentem xml-t átírva már megmaradnak a beállítások customban is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

help pls. pisztollyal való célzásnál nagyon nehezen lövöm meg az ellenfelemet... meg sem mozdul a finom mozgatásra, amikor "rá rántok" akk elmozzan viszont eléggé... nincs rá valami megoldás?
Maximus4
Végre sikerült az egyik 6 körös bunyót megcsinálnom és elég jól fizetett😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Calver
W felfelé mozgatja, A-val lépsz oldalra. faszságot ír irányításnál.

JaSoN HuNTeR
HOGY A JÓ BÜD*S F*szba kell pick lockolni??? :@ Elsõ pick lockos küldetésnél nem tudok tovább jutni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Köszi, kipróbálom.

Maximus4
Menj haza aludni és akkor kapsz új küldetéseket.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Ezután a küldetés után viszont nincs zöld vagy kék kocka, ahol küldetésekért lehet menni. Csak kakas-viadalra lehet fogadni, bandákat lehet felszámolni (kék pajzs), meg narancssárga pajzsok vannak. Én csesztem el valamit, vagy egy idõ után majd újra megjelennek a kék és zöld ikonok? Ja meg telefonon csak Tang-et lehet hívni, senki mást. :-(

Palinko
hmm le kellett menni a klubba és aztán fel a csaj lakására majd hívni a rendõrnõt. 20. ra nagy nehezen kinyílt egy ajtó
Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt nem is vagy az elrabolt csajos küldiben, az zsarus küldetés, kék ikonokkal jelöli.
Mit csináltál meg eddig?

Egyébként ha az van, hogy épp a klubban beszéltetek és a csaj lakására mész, akkor fel a dobozokon a tetõkre (ahol Ilyanaval is "futkorászni" kellett randiként).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maximus4
Köszi!Eddig a fölsõ sort húztam csak,de akkor ráállok😊

Palinko
sajna nem nyert linkelek egy képet hátha segít
http://i.imgur.com/OEON6.jpg
Calver
van egy képzettség melee training-ben, Disarm Tackle néven, azt gyúrd ki. onnantól kezdve ha nekifutásból megkóstoltatod az unszimpatikussal a padlót, instant eldobja a fegyverét - ezzel komikusan könnyûvé téve a legtöbb harcot.

Main Menu Music\Main Theme

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

LOL😊

Ha valakinek inditási problémái vannak (fehér képernyõ, HKship.exe has stopped responding, stb): http://forums.sleepingdogs.net/viewtopic.php?p=21382#p21382
Nekem segített. Ha jól értem, akkor az a probléma, hogy fejlesztõk nem gondoltak arra, hogy van olyan aki nem a C:-re telepíti a windows-t. Lol!

jó játék ez az alvó kutya menedzser?mint a sims ugye,dettó olyan?kiváncsi vagyok mennyi lesz a paraszt
Malakai
Ha az amire gondolok, rácsos ajtó/kapu, törd fel a zárat, ha onnan bent vagy, mássz fel a teraszra...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Palinko
megint elakadtam mikor elrabolják az orosz nõt felugrálok a házra, beesek az udvarba. hogyan tovább? ajtó nem nyíllik más út nincs csak vissza
Maximus4
Nem.Ennél bárd van,de már megoldottam😊

Malakai
Ne felejts el hárítani, akkor sose vágnak meg.
Ha meg lõfegyver és verekedésre került a sor, akkor valamit rosszul csinálsz, szerezz te is lõfegyvert (álltalában tálcán kínál egyet a játék, háttal áll vki, doboz mögöt, amin átcsúszva elveszi tõle, stb). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Maximus4
Baromi idegesítõ verekedésnél,akinél fegyver van,azt alig tudom lenyomni😞Már 500x haltam meg az esküvõs küldetés alatt.

nekem se javult túlzottan. Baromira idegesítõ, hogy visszaugrik a kamera meg az érzékenysége sem elég. Nem pipáltam még ennyi Aim meg camera beállítást ki tudja melyik a legjobb:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Malakai
Jó persze ezek a minijátékok kb ilyenek, hogy vagy kihívást raknak bele, de akkor idegesítõ lesz annak, aki nem akar logikai játékot és meg is akaszthatja a játékban, vagy ismétlõdõ és unalmas lesz.
Alternatíva az lehetne, hogy x minijáték után megadja skillnek és akkor már opcióvá válik a minijáték átugrása, vagy ugyanez csak egy felszerelés megvételével. 😊 ala DE:HR

(\__/) ( X.x) ( } . { )

a.carkey
Akkor mondjatok már lsz egy jó camera beállítást, mert én nem vettem észre! 😄

A medve nem játék.

ReszegKoldus
A hackelés is unalmas, de én a tekergetõs széfkinyitós ládákat jobban utálom 😄
A telefon bemérés jópofa, de abból meg alig van a játékban.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Malakai
Írja szerintem, de ha mégsem akkor se kell sok gógyi, hogy kitaláld ha három színnel jelzi, akkor valószinüleg a sárga azt jelenti, hogy van benne az a szám, de nem azon a helyen.

Hackelés egyébként elég unalmas benne sajnos, elég sokat kell használni és baromi ismétlõdõ, ha szisztematikusan csinálja az ember, akkor pedig van elég lehetõség adva, hogy más nem utolsó próbálkozásra akkor is meg legyen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

A piros nem jó szám azt mégegyszer ne írd be a sárga az jó szám csak nem jó helyen van a zöld pedig jó szám és jó helyen is van😊

JackSparrow88
Üdv. Az elsõ ilyen hackelõs résznél vagyok de egyszerûen nem értem hogy kell xD Oké h akkor jó a szám hogyha zöld de mi van akkor ha sárga és piros. Nem világos számomra ez az egész hogy kéne csinálni...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Már kijött az 1.4-es patch ami kijavítja a kameramozgást

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

1.4 patch majd lehet megoldja minden problémámat, még nem tettem fel, de pszt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

úgy csináltam, de visszament az eredeti állapotra.

"Enter" mikor rámész,hogy melyiket akarod átállítani.Így se megy?
Kijelölöd egérrel és "Enter"

Tommy Lee a billentyû kiosztást nem lehet átállítani? idegesít, hogy a space a futás megpróbáltam másikat, de nem tudja módosítani.

Advanced option,beállítod,elmented(nem lépsz ki innen)majd benchmark egyböl ott az advanced option-ba.Ennyi.Mikor benchmark kész akkor "backspace"

a.carkey
Adolf Wei

egyebek ...

A medve nem játék.

a.carkey
Van egy nagyfelbontású text. pack. De gondolom azt ismered.

Nekem csak a kameramozgással van bajom, de mivel ennyire top a játék, elõbb-utóbb kijön ahhoz is patch, mint a textúrákhoz.

A medve nem játék.

Palinko
megvenném a velocitát, csak kéne a race 4. merre bírom felvenni? azt hittem ha a karambol után lenyomom a gyökeret minden meglesz
Palinko
köszi
És azt mivel tudom szerkeszteni? Simán Notepad?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ReszegKoldus
Pénzszerzésre legjobbak az autóleszállítós jobok.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

grebber
Xmlben átirod és az ugy is marad.

Next PC upgrade: 2022

Nekem nem mûködik még mindig az egyéni grafikai beállítások mentése. Beállítom a kívánt opciót, aztán rögtön mentek, mert ha lentebb lépek egy opciót, akkor visszaugrik az eredeti beállításra. Szóval mentek, egyel föntebb lép a játék az optionsben advancedrõl az általános grafikai beállításokra (fölül a lemez ikon jelzi, hogy mentett!) magától és van, hogy fel sem ajánlja a következõ jóváhagyási opciót. De még ha fel is ajánlja se ment el semmit.

Nem tudom nektek hogy sikerült.

Hogy sikerült végül kikapcsolni?

Jah és még a parkoló órákból is tudsz kiszedni lóvét.

Pedig meg kell venni az összes kocsit szerintem az összes verseny megnyíláshoz.

Pénz szerzésre ott van a kakasviadal és a mahjong!