1431
Sleeping Dogs
-
#831 Bocs, h itt, de nincs külön Warez, meg gondolom úgyse eredeti mindenkié: a Skidrow verzió nektek sem megy? -
#830 Aztán miben veri toronymagasan a gta-t?
-
#829 Te nem érted,leírta a megoldást.Nyomva kell tartani a SHIFT-et és nyilat. -
IXEMGabeo #828 nem érted, majd beteszem képként és bejelölöm mire gondolok...most viszont munka van -
#827 nálam sem volt jó az egér dolog a picklocknál, de aZ A gombal müködött :) -
#826 A hiba az önök készülékeiben keresendő!Nálam tökéletes! -
#825 ok, megnyugodtam hogy nem én vagyok a balf*sz, ugyanis itt is ugyanez van.. (sőőt nálam a kódzáras móka sem működött billel)
Hát akkor ezért tűnik könnyebbnek kontrolerrel :D -
#824 Fogom és újrateszem a játékot, nincs jobb ötletem, ha még utánna is fenntáll majd a probléma akkor írok :D Köszi a helpet :) -
#823 Nyomom én akkor mikor zöld, szerintem az a megfelelő idő :) -
#822 Az nem lehet,hogy nem a megfelelő időben nyomod meg az A-t? -
#821 De sajnos mint ahogy írtam ez nem működött :/ -
#820 W-vel viszed föl és az A-val 'okézod' le. -
#819 Sziasztok! Lenne 1 kis problémám, azon az ominózus poloskatelepítős pályán. Rengetegen írták külföldi fórumokon is hogy a zárfeltörés szar, hát ezzel teljes mértékben egyetértek. Elméletileg régebben mindent billen kellett volna csinálni, most már ugye egérrel (1.3 as). Mutatja a kis ábra hogy az egér fel-le mozgatásával tudom mozgatni a pöcköt... de semmi. Ugyanúgy a w vagy a fel gomb segítségével tudom, eddig még jó, csak ezután kezdődnek a gondok..... Mikor felviszem a kis pöcköt és zöldre vált akkor ugye csinálni kell valamit, az ábra szerint kattintanom kell, kattintok de hiába nem működik. Hát akkor ahogy régebben volt próbálom a balra gombot, nem jó, próbálom az a gombot, az se jó..... ezután végig próbáltam minden mást de sehogy sem sikerült még az első pöcköt sem a helyére tenni! És 3 van .... jah és igen a küldetés időre megy szóval nincs is sok időm tökölni :/ Valakinek volt hasonló vagy esetleg ugyan ilyen hibája? Mert 1 kis segítséget szeretnék, mert nagyon tetszik a játék :) Előre is köszönöm! -
#818 Kösz! -
#817 Boxon pl a "bug" kalibrálás is nehezebb volt mert befogtad a két oldalon a jelet utána még egyszerre is be kellett lőni őket a két analóggal.Na pc-n ez kimaradt így egérrel 30x gyorsabb az egész mivel nincs összehangolás. -
#816 igen? Akkor valamit én b*szok el. :) (hiába nyomom a bal klikket mikor zöldre vált a szegecs, b*szik rám) -
#815 Xbox 360-on vittem végig elsőre.Ahhoz képest a pc-n feltörés full egyszerűbb és gyorsabb.Billel egérrel királyságos!
Motorral egykerekezni a Control gomb lenyomásával tudsz! -
#814 Kinek hány órába telt bill+egér kombóval a zárat/zárakat feltörni?
Annál a küldetésnél mikor poloskát kell elhelyezni a szellőzőrács mögött (időre.. hát ha nem álltam neki 6x a kérdésnek, akkor egyszer sem.
Mondom meglesem már milyen kontrolerrel is, hát azzal kb 4 sec alatt sikerült, elsőre.
Én vagyok ennyire béna, vagy itt valamit csúnyán elb*sztak? -
#813 Egy hülye kérdés.. de, hogy kell motorral kerekezni ?:D -
#812 Nem csak kitolni akartam hanem az acsikat kimaxolni.
De mivel pl azt se tudom hogy ezeket a silver meg gold awardokat miért kapom,meg a maradék 4 ruha hogy hol a annyába lehet meg 30 óra után már meguntam.Kész ennyi volt.Majd esetleg később visszatérek! -
#811 legszebb tudomásom szerint mert "mindenki kedvenc csapata" (#728) elbaszta. -
#810 Shift + nyíl, de ki is van írva a sor mellé. -
IXEMGabeo #809 Úgyis jön a következő játék, amit ki fogsz tolni. -
IXEMGabeo #808 Nem tudom, hogy vagytok vele, de a karaoke része elég borzalmas lett. Az egyiknél csoda, hogy 85%-t el tudtam érni. Nem tudom billel, hogyan kivitelezhető alulról a 2. és felülről a 2. sort végig kornyikálni amikor a nyíl meg sem áll azon a 2 ponton... -
#807 counter, counter, counter. azon kívül simán pofozgatod - késes ellenfeleket nem lehet alapból "megmarkolni", csak ha van disarm tackle (#787). -
Ironman2 #806 Hogyan kell kinyirni azt a késes fickót az elején a tetőn? A többieket simán ledobáltam. -
#805 Hát srácok igy 10-12 óra játék után simán meg merem kockáztatni, hogy minden betegségével együtt, simán hozza a GTA-kban megszokott szintet, ami szerintem nem egy rossz dolog, mondjuk ha úgy adták volna ki hogy GTA HongKong simán lehetett volna, amit hiányzik az az egykét nagy poén mint a GTA-k ban....korrekt cucc -
#804 Üdv!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az mért lehet hogy amikor el indítom a játékok akkor csak egy fehér ablak van és bezárja? -
#803 Jól van ennyi volt feladom nem lesz ez kimaxolva. -
Tommy Drak #802 Ja berakta jól van,eddig előre akartam de ott majdnem agyonvertem az ajtóval:)
köszi -
#801 rakd be egy kocsi csomagtartójába - vidd oda, és F. -
Tommy Drak #800 Elkezdtem a Naz-os sztorit.Most túsznak használtam kirángattam a kapun túlra és megint jelez 1400 méterre de közben azt is írja,hogy szálljak be a kocsiba(amit otthagytak az emberei).Ilyenkor mi van? -
#799 jaja, sokkal célravezetőbb első 6-8 fős csoporton szimplán áthajtani, max utána kiszállni... vagy akkor sem. másik hasznos dolog ott tire iron-t kikapni csomagtartóból és bemutatni pár unszimpatikus arcának.
én akkor röhögtem, amikor elkezdtem egy ilyennél lövöldözni, mire megjöttek a kishekusok... és gyakorlatilag kiirtották az összes thug-ot, mert azok meg nekik ugrottak -
#798 Az jó hír, akkor a notimon is el kell, h fusson rendesen. -
#797 Fegyverekkel sajnos én is így voltam akit tudtam szétvertem,persze ezt a fegyveres acsi bánja :( -
#796 Egy idő után a drug bust részeknél én is inkább kocsival mentem keresztül az embereken. Egyszer pisztoly volt nálam, megláttam a fegyvertelen ellenfeleket mondom, na jó eldobom aztán leverem őket, erre az egyik lazán felvette és lövöldözni kezdett rám, ez tetszett :) -
#795 Nekem a játék főkönyvtárában a Data mappában nincs DisplaySettings. Vagy rossz helyen keresem? -
#794 :D -
#793 végigjátszottad? mert a Payback nevű küldetéstől kezdve a legtöbb triádos küldetésben puffogtatsz - és sokat, amihez meg nem árt, ha el tudod találni az ellenfelet. kishekusos küldetésekre annyira nem jellemző, de ott meg a lefülelős részeknél van nem egyszer lövöldözés, tipikus a csatornáknál - bár más helyen is sokszor egyszerűbb lelőni az unszimpatikusokat (vagy átmenni rajtuk kocsival), mint pofozkodni. ezen kívül van jó pár favor is, ahol autóból szórod az áldást az unszimpatikusokra.
szóval igen, sokat lövöldözöl - főleg ahhoz képest, h milyen szájbarágósan el lett mondva a karakternek, h Hong Kong-ban kevés a lőfegyver... -
#792 Elmész Te a fenébe
Írd át itt,: Sleeping Dogs > Data > DisplaySettings.xml