Knabb#179
Mondjuk én leginkább egy Jedi Knight- hoz hasonló játékmenettel rendelkező játéknak örülnék a leginkább, persze feljavítva, és megdobálva még nagyon jó ötletekkel. A TFU ban nekem a legidegesítőbb dolog az volt, hogy voltak ilyen genyzsák trooperek akiket szenvedés volt megölni, mert meglehetősen gyenge ellenük a fénykard, és erőellenállóak.Ez megspékelve azzal, hogy sokan voltak, a követőrakétákkal egyetemben. Elvégre egy mocskosul dühös jediről van szó aki megjárta a sötét oldalt(tehát kibővítette a tudástárát az ottani technikákkal), körülbelül megállíthatatlan és bosszúra szomjazik. Valahogy csak meglehetne oldani a hentet úgy hogy élvezhető maradjon hosszútávon is. A Jedi Knightokban megtudták ezt oldani. Bocsánat, hogy mindíg azzal jövök, de ígyvan én azokon nőttem fel és lekötöttek végig, közben akkora hent volt az egész, hogy hihetetlen :D És nemazt mondom, hogy álljanak le ezzel a vonallal és inkább csináljanak egy új JK-t. Hanem azt, hogy egy kicsit emészthetőbb játékmenetet nyújtsanak a régebbi játékosokra, akik nagy fanok. Mert ez a levegőben Dashelgetős téma nem tuti (ála Devil May Cry konzolon). Mondjuk ezeket leszámítva én élveztem a TFU-t, az erő újfajta, nagyvonalúbb, mindent elsöprő használata fantasztikusan tudott kinézni és mikor már nagyobb volt az erőd akkor élvezhetőbb volt a dolog, de úgy jöttek az említett ellenálló katonák, és szintán sutbavágták az élményem. Mindegy, ilyen játékot ami nekem jó lenne úgyse fognak többet csinálni, és az sem normális, hogy egy novellát írok éjjel félkettőkor de ezvan... kikívánkozik belőlem :D. Minnyá le is szedem valamelyik Jk-t és megyek hentelni :D