1481
StarWarsTheForceUnleashedLogo.png
  • DarkSector
    játékfüggő, attól függ mit akarnak, nem konzolos a mozgás, pc-re is van ugyanennyi robotos játék....:)
  • Knabb
    Neköss már bele :D ilyen szaggatott animálást konzoljátékban kezdték el és kész... azóta már csak átirogatják a hasonlókat pont :D
  • DarkSector
    bocs de hogy egy hack and slash-ben hogy oldják meg a mozgást, meg a sebzés mértékét, az nem konzolosság vagy nem konzolosság.
    vagy a hardcore cuccok azok csak konzolon jellemzőek? :P
  • Knabb
    Hack & Slash, csak ilyen kurvultabb változat :D és kb 70ezer körül volt az xbox
  • Magiszter
    Én azért nem veszek Konzolt mert 60 ezer forint magasságától kezdődik, de ahhoz hogy teljes élményt nyújtson, kellene egy 120 ezer forintos TV is. Tudom-tudom lehet egy 22"-os monitoron is játszani vele, de ha az ember konzolt vesz, akkor a fotelból 84 centin akarja tolni a játékokat. A másik meg hogy FPS-t nem lehet játszani rajta. Próbáltam, de nem lehet. Illetve semmi olyan játékot amiben célozni kell. Tudom én vagyok a béna, de egyszerűen nem áll rá a kezem hogy egy kis kallantyúval szenvedjek. Ugrabugra, bunyós, DMC szerű (mi a ketegória neve?), meg repülős játékokat nagy élmény játszani, ezt elismerem. De szerintem nem okoz annyival "többet" hogy a PC mellé még egy konzolra is befizessek. Inkább fejlesztgetem apránként a gépet 10-20 ezer forintokért, mint 3-4 évente költsek 100 ezret a konzolra (Xbox360 mennyi volt megjelenéskor?).
  • Knabb
    Azért nincs már benne hajolgatás, és ott villog a rohadt reload felirat is... de minek nemvágesz, és rohadtul idegesít.
  • tommygear
    codot is csak portolják pc-re
  • Hector Troy
    Figyi a jó játékokat (cod6,fifa2010, sc2, stb.) PCre is megveszik. Ezeket valóban pcre fejlesztették, nem csak kapott egy gyenge portot, tfu1, és még sok szerencsétlen játék.
    off: divat nem divat, a konzolt egyszer veszed meg és nem kell évente karit, procit, memóriát cserélni, arról nem is beszélek hogy zongorázni sem kell tudnod, meg a néhány exklúzív cím ami csak egyike-másikra jön ki.
  • Prince23
    Ez már inkább helytállóbb, mint a warezra kenni :)
  • tommygear
    ez a baj, nagyrészt ettől kurvult el a játék ipar
    na mind1 haggyuk ezt az xbox vs pc témát már megint
  • Prince23
    Jó, de nem annyit mint PC-n. Keress bármiylen hírt, a RDR pl tarolt X360-on, többet vettek belőle mint PS3-ra. Vagy bármiylen játék. Nincs mese, manapság a konzol a divatos platform.
  • Hector Troy
    Persze, csak azért mégis több játék fog fogyni ebből konzolra mint pcre.
    "ráadásul nekem még a joy is ugyanaz volt a kezemben." ezt nem értem darksector.
  • Knabb
    úúúúú mekkorajátéééék :D hehe

A játékmenet az tényleg hack & slash valóban ugyanaz. Csak valahogy konzolon olyan divat lett az olyan amiben szaggatott a harc. Mert a JKban ott vágás közben is fordulhattál, és ugyanúgy rendesen vágott a penge. De itt az van, hogy a mozdulat közben nem tudsz irányt váltani, és ettől nekem olyan konzolos feelingem van :D De jólesz ez, megszokás kérdése :D bízom benne.
    A demó miatt meg csak nyugodtan megszakadthatnak, ő tudá. De fix hogy megnem veszem amíg ki nem próbálom há.
  • tommygear
    semmi gond nem volt a pc-s iránytással
    én a konzol irányítástól őrülök meg
    kalózkodást ne kezdjük most, konzolon is ugyanúgy warezolnak
  • DarkSector
    egyszerű volt nekem pc-n is, csak tudás kérdése....ráadásul nekem még a joy is ugyanaz volt a kezemben.
  • Hector Troy
    Már bocs de a TFU tipikus az a játék amit konzolon a legjobb irányítani. Meg PC-n az a sok kalózkodás ugye.
  • tommygear
    már majd nem beírtam, hogy
    de megláttam hogy: "minden bizonnyal csak konzolokon lesz elérhető"
  • tommygear
    szerintem sok az off
  • DarkSector
    mert sok esetben nem kell külön írni, x360-ról pl szinte mindig kiállításokon bemutatott már kész demokat tesznek fel.

meg minek erőlködjenek demoval pc-re, úgyse érdekel senkit a szar konzolos játék...:)
  • Magiszter
    Aztán csodálkoznak hogy PC-n inkább letöltik az emberek, mikor még demót sem kapnak, a helyett hogy vakon megvennék a boltban. Ejj-ejj csúnya-csúnya PC-sek!

Miért könnyebb konzolokra demót írni mint PC-re?
  • DarkSector
    hát ez jó hir, és ez valóban hamarossan lesz, mert 2 hónap a megjelenésig csak..:)
  • Prince23
    Demó hamarosan
  • DarkSector
    nem szar, csak nagy lett a gépigénye. bugok többször fordulnak elő természetessen pc-n, de elvileg itt is elenyésző a számuk.
  • wedge31
    A KotOR elsö részét ajánlom figyelmedbe ha csavaros SW storyt akarsz, igaz nem ilyen stilus hanem crpg.
  • Hector Troy
    Ha a kettővel is sikerül olyat csinálniuk arányaiban, mint az egy jelentette újdonság volt, már elégedett leszek.
    Én 360-on vittem végig az egyet, de azt mondják a pc-s verzió sokkal szarabbra sikeredett, bár boxon is voltak vicces dolgok (beragadások, fagyások, pl. van egy olyan mentett játékom amiben nem sérül az emberem valami bugnak köszönhetően).
    Az tény, hogy ha csavaros sztorit várok ne a SW univerzumban kutatgassak.
  • DarkSector
    Ezt a Jedi Power Battles-t meg régen coopba szarrá játszottuk haverommal...:)
  • DarkSector
    erre a Star Wars-ra gondolsz? mert Jedi Knight volt xbox-ra is...és a játékmenet itt is olyan hack and slash... már nem a kukacoskodás végett...:)
  • DarkSector
    konzolos?
    pc-s játékok mienek ott régebben nem volt ien stílus? konzolra szerinted ien játékok vannak csak?
    ez egyszerűen hack and slash
    amúgy eddig BÁRMIEN tps star wars-t láttam mindben megyek és ölök van, szóval kicsit értetlen számomra ez az ellenszenved, de ez a te véleményed, jogod van hozzá, hogy mást szeress. :)

nem gond semmi, csak tartsák meg mindet, ezt is meg amit te szeretsz, azt is!!!
  • Knabb
    Hehe, engem se zavarna, csak így már nagyon konzolos, és azért vagyok ennyire konzol ellenes, mert nekem nincs, és nem is valószínü, hogy lesz :D ezvan :D:D:D
  • Knabb
    Miiindegy :D Amúgy ha szeletelésről van szó, nézd meg a legújabb metal gear solidot. Csóka a katanával elég jókis dolgokat művel :D
  • DarkSector
    félre ne érts, nem a világ legjobbja, meg megértem ha más a star wars-ból másra kiváncsi, mint rpg vagy fps.
    én nem a többi stílus ellen vagyok, hanem ez MELLETT...nagy különbség!!! :)
  • DarkSector
    erre csak azt tudom mondani, hogy ez csak egy JÁTÉK...bebaszna, ha minden egy vágásra kettészedne, ez olyan mint a valósághű játék, nem biztos hogy minden a valósághoz hasonlitana, akkor olyan kurva élvezetes lenne...:)

kell ien stílus a piacra, mint pl a DMC...a hack and slash...DMC a kategória legjobbja...
    nincs azzal semmi baj, ha kalandjáték kell lehet mellette mással is játszani. :)
    amúgy kötve hiszem hogy konzol előtt nem volt pc-re ez a stílus, max annyi hogy nem volt népszerű anyag a stílusból...
  • Knabb
    Najó... lehet hogy k*vajólesz ez :D
  • DarkSector

• Knabb
    Azért mert nagyon látszik rajta, hogy már csak konzolport. A dmc még konzolon indult, és abba is úgyanúgy lehet a levegőben dashelni. Ha csak a földön csinálná nem zavarna :D. Nem az kell hogy könnyű legyen, csak ne legyenek benne olyan badarságok, hogy több vágás kell fénykardal, mert az kivágta nálam a biztosítékot :D Oké egy Rancornál, elnézem, hogy nem hal bele az első vágásba, sőt még egy másik Jedinél is elnézem. De egy troopert legyen már elég egyszer megvágni és feküdjön meg :D. De akkor meg jön az, hogy a kombókat nem lehet kihasználni... De egy darab ellenségen ne is kelljen :D.
  • DarkSector
    jah én elsősorban konzolon játszok ienekkel, az optimalizálás félek tőle megint elcseszik majd...főleg hogy ez még szebb lesz.
  • DarkSector
    vagyis jedi knight-ot akartam írni nah...:)

miért nem tetszik a levegős téma? miért baj ha nem könnyű a játék, és miért irtad hogy dmc konzolon, én pc-n játszottam vele, és ugyanaz mint konzolos társai...:)
  • Knabb
    Azért mondjuk várom a TFU2őt kíváncsi leszek rá, biztos jobb lesz az optimalizáció, és az se kizárt, hogy pont olyan lesz amire vágyok, majd meglátjuk. :D
  • Knabb
    Mondjuk én leginkább egy Jedi Knight- hoz hasonló játékmenettel rendelkező játéknak örülnék a leginkább, persze feljavítva, és megdobálva még nagyon jó ötletekkel. A TFU ban nekem a legidegesítőbb dolog az volt, hogy voltak ilyen genyzsák trooperek akiket szenvedés volt megölni, mert meglehetősen gyenge ellenük a fénykard, és erőellenállóak.Ez megspékelve azzal, hogy sokan voltak, a követőrakétákkal egyetemben. Elvégre egy mocskosul dühös jediről van szó aki megjárta a sötét oldalt(tehát kibővítette a tudástárát az ottani technikákkal), körülbelül megállíthatatlan és bosszúra szomjazik. Valahogy csak meglehetne oldani a hentet úgy hogy élvezhető maradjon hosszútávon is. A Jedi Knightokban megtudták ezt oldani. Bocsánat, hogy mindíg azzal jövök, de ígyvan én azokon nőttem fel és lekötöttek végig, közben akkora hent volt az egész, hogy hihetetlen :D És nemazt mondom, hogy álljanak le ezzel a vonallal és inkább csináljanak egy új JK-t. Hanem azt, hogy egy kicsit emészthetőbb játékmenetet nyújtsanak a régebbi játékosokra, akik nagy fanok. Mert ez a levegőben Dashelgetős téma nem tuti (ála Devil May Cry konzolon). Mondjuk ezeket leszámítva én élveztem a TFU-t, az erő újfajta, nagyvonalúbb, mindent elsöprő használata fantasztikusan tudott kinézni és mikor már nagyobb volt az erőd akkor élvezhetőbb volt a dolog, de úgy jöttek az említett ellenálló katonák, és szintán sutbavágták az élményem. Mindegy, ilyen játékot ami nekem jó lenne úgyse fognak többet csinálni, és az sem normális, hogy egy novellát írok éjjel félkettőkor de ezvan... kikívánkozik belőlem :D. Minnyá le is szedem valamelyik Jk-t és megyek hentelni :D
  • DarkSector
    jah hát pont ez végett írtam:

"szerintem ha igaz, dicséretre méltó, végre valakit érdekel mien munkát adnak ki, és nem a pénzszerzés az első...tiszteletem az uriembernek."
    :)