StarWarsTheForceUnleashedLogo.png
  • Hector Troy
    #165
    Szerintem meg új SW játékokra, sztorikra lenne szükség, lépjenek már ki a filmből (filmek közötti űrkitöltésből), mert így igencsak le van korlátozva a történet. Gondoljatok bele, oké hogy megint szembeszálsz a vödörrel, és persze le is kell hogy győzd, de MÉGSEM győzheted le, mivel a sztori kötelez...
    És azzal a tudattal játszani elég egysíkú szerintem, hogy már tudod mi fog történni nagy vonalakban.
    Én a 2. részt is hülyeségnek tartom, meg pénz kihúzásnak is. Nézzétek meg SK-t közelebbről, olyan mintha az első részből lépett volna ki. Ugyanaz a haj, testalkat, ábrázat, mozgás, stílus, stb. Oké erre mondhatják, hogy "Dehát ő klón", viszont szerintem túlságosan is hasonlít az eredetihez, mind jellemileg, mind külsőre. Valami újat vártam, akár egy "klóntól" is!
    (Gondoljatok bele, hogy ha mondjuk a te klónod valahol máshol élne, ugyanígy öltözködne, beszélne, meg ilyesmik mint te?! Szerintem 99% hogy nem.)

    Az meg hogy egy 76. két film közé beékelt sztori, attól meg hülyét kapok.
    Végig fogom játszani a grafika, meg harcolás miatt, de már tényleg várok egy fordulatot, valami gyökeresen új sztorit, valódi JEDIKET, és SITHEKET, erős és gyenge karakterekkel, cselszövésekkel, valami olyasmit mint anno az academy-t.