Egyetértek hogy a TFU főellenfelek fix kameraállása szégyenletes. Igazából azért volt csak nehéz mert nehezebb volt így az irányítása. Az a gombnyomogatásos "kivégzés" viszont kimondottan tetszett, hiszen így igazán filmszerűvé, de mégis interaktívvá tették a dolgot.
Engem kimondottan az elszabadult fantázia dühített. Ha a birodalmiaknak lett volna erő és fénykard ellenálló álcázott katonájuk akkor a lázadók ezt megszerezve 2 perc alatt kicsinálták volna az uralkodót is. Úgy tudom a 3-4. részt kötné össze. Ehhez képest a 4. részben csak mezei egyszerhasználatos, tesco gazdaságos rohamosztagosok voltak. Jó persze nehezíteni kellett a játékot előre haladva a történetben, de másképpen is megtehették volna nem ilyen elborult dolgokkal. A kedven részem a TFU-ban egy hangár volt, mikor követős rakétától elrepültem, a levegőben még belém lőtt a mesterlövész és amikor földet értem volna jött a következő rakéta és vagy 3 percig csak röpködtem a teremben. Ez meg nem is lett volna akkora baj, de az hogy elkezdek egy kombót és egy kósza szellő leüti rólam nevetséges. Tetézte hogy az ellenfélről meg semmi sem tudta leszedni. Komolyan, még halálában is folytatta a megkezdett mozdulatsort. Olyanok voltak mind Jugernaut az X-men világából. Ha egyszer mozgásba lendültek, nem volt ami megállítsa őket.
Persze erre is mi a válasz? Úgy túl könnyű lett volna a játék. Hát elmehetnek anyucikájuk nyaralójába! Én szórakozásra veszek meg egy játékot, nem pedig hogy szétidegeljem magam rajta. Ha nem tudja nyújtani a szórakozás élményét akkor nem veszem meg. És siránkoznak a warez miatt...