Támogatnám az ötletet, de csak ha a Jedi Knight színvonalát hozná. Jó történet, kiváló hangulat, remek fénykard párbajok - erőhasználat, jó grafika (abban az időben nagyon ütött a Jedi Outcast grafikája). Meg persze a g_saberrealisticcombat 1 :D
Ezt egy mai szinten Mo-Cap-el felvett igazi párbajozó mozdulatokkal, esetleg a TFU-ból átültetett Euphoria, DMM-el megspékelve (de nem arra kihegyezve), egy olyan SW játékot csinálhatnának hogy mindenkinek az álla koppanna a földön. De neeeem, hiszen olcsóbb tucatlövöldét, MMO-t, meg 12- -os Arcade, platform játékokat csinálni.
Így jobban meggondolva nem játszottam még igazán jó SW játékkal a Jedi Academy óta (KOTOR 2 mikori is? Ha későbbi akkor az).
Ezekkel (JK 1-2, KOTOR 1-2) hetekig, hónapokig tudtam játszani és még évekkel később is levettem a polcról hogy újra hetekre leköthessen. Melyik mai játék képes erre?
Ezzel nem azt akarom mondani hogy a TFU rossz lenne, mert vagy 10x végig vittem, csak azt hogy hiányzott belőle valami, meg teli volt idegesítő megoldásokkal (rólad bármi leütötte a kombót, ellenségről semmi, célkövetős rakéták, mesteri orvlövészek, erőellenálló, fénykard ellenálló katonák...stb).