StarWarsTheForceUnleashedLogo.png
  • Magiszter
    #1298
    Leültem elé, elkezdtem és haladtam előre. Nem álltam meg gyönyörködni a tájban, csak szétcsaptam mindent és mindenkit ami/aki az utamban állt. Másodjára már elkezdtem keresgélni holocron-okat, meg ilyen fénylő kockákat. Akkor volt kb 5 óra (talán 5 és fél). Bár nem találtam meg mindent, de elég sok dolog megvan.

    JK miért lenn más történet? Star Wars, mész és szétszedsz mindenkit, van történet és történetvezetés, fénykard párbajok (már ha lehet ebben annak nevezni), erő használat...stb. Szóval sokban hasonlítanak, de a JK az lekörözi (arra kellene egy korszerűsítés, sokan földhöz vernék a seggüket örömükben. Én tuti :D ).

    Ezzel is csak az az egy bajom volt hogy rövid. Illetve elbírna egy kidolgozottabb harcrendszert (fénykardpárbaj például nagyon, nem csak Block, Attack, Block, Attack...x 100). Az hogy a fénykard támadást lehet ötvözni erővel, jó dolog, csak már a közepétől kiröhögték az ellenek. Egyedül a rohamosztagos ami nem nézte jó szemmel ha alkalmaztam. De az erő harcosok, a sith utánzatok csak mosolyogtak a próbálkozásokon. Persze a villám-fénykarddal meg lehetett hatni őket, de jobb lett volna egy kicsivel jobb párbaj lehetőség. Nem haragudtam volna meg érte.

    Illetve ezek a "most nyomd meg a Q-t!!! Áh elbénáztad, most jól megölnek" részek is elmehettek a pékbe. Miért kell a képernyő 8 sarkában 2 másodpercre felvillantatni? Nem lehetett volna mondjuk középen megjeleníteni az éppen csapkodásra váró billentyűt? Ez nem nehezítés hanem balfarokság! Még jó hogy a legtöbb helyen lehetett simán is szétszedni mindenkit.
    -SPÓJLER-
    Nah meg a "főgonoszok". Az első részben ezek a Főmonszta harcok sokkal jobbak voltak. Nem csak látványosabbak, de élvezetesebbek is. Egyedül azt a nagy gnóm harcot bírtam, mikor elkapta Kota-t és zuhantunk a pékbe. Nah az jó volt.
    -SPÓJLER VÉGE-

    Nah igen voltak részek amikor csak mentél és ugrabugráltál, néztél ki a fejedből. Aztán ledobtak 2 hullámban 10 rohamosztagost. Persze sniperek meg jetpack-osok is voltak (2-2 villám), illetve dobáltak gránátot is (1 push). Nem volt az a "nah most berohanok a 200 katona közé és szétaprítom őket". Apropó berohanás. Nekem úgy rémlik hogy az első részben automatikusan védekeztél. Itt nekem kellett püfölni a gombot. Jó hogy raktak rá funkciót (visszahárítod a rakétát...stb). De sokkal jobb lenne ha magától félre csapná a lézerlövedékeket. Ez egy ilyen űbersith-nek nem okozhat gondot.