Batman: Arkham City
  • Hoz_Hun
    Ez amúgy így van. Mindenképp végig akartam játszani újra, csak azt a sok szöszmötölést akartam kihagyni. Ráadásul erre a játék külön lehetőséget is ad. Van benn egy mód, ami kinyílik mikor végigvitted a játékot és ott függetlenül az alapjátéktól (amit lehet folytatni persze a történet után is) újraindíthatjuk a sztorit. De ezt szeparálták az alap játékmnetettől. Itt rögtön az összes (megszerzett) cucunkal kezdünk, közös XP és trofea rendszer (az alapjátékkal), de külön kezeli a történetet. Az elenfelek nehezebbek már a játék elejétől, a boss fightok meg még külön nehezítve vannak. Alapból a kis hulámvonalak az ellenfelek feje felet (mikor támadnak), ki van kapcsolva ebben a módban.

Egyébként nagyjából behoztam magamat. Újra végigvittem a játékot, összeszedtem mind a 440 trófeát. Mellék küldetésből már csak maga Rébusz van hátra, illetve a véletlenszerűen megjelenő politikai fogoly megmentős melléküldiből van még egy-kettő.
    Így másodjára sokkal-sokkal gyorsabban haladtam. A trófeák sem szivattak annyira, mint elsőre, mert már tudtam mihez mi kell. Az AR tréning meg már az elején elérhető így azzal kezdtem, hogy túlessek rajtuk. Az is könyebben ment. Mondjuk abból az első 4 az nagyon könnyű. A második 4-ből pedig csak kettő az amelyik nagyon szivatós.