Batman: Arkham City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23

Belegondolva ennek a baromnak azt a 70-es évek körül készült Batman sorozatot kéne mutogatni, abba van az ütések nyomán "páng" meg "bong" és hasonló feliratok a képernyõn...<#rolleyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Puzsér szakértõ úr. Ez elmebeteg amúgy? Szerinte nem lehet komolyan venni. Meg lakkruhás bohócok.
És akkor csodálkozunk hogy itthon a videójátékok és kapcsolódó dolgok még mindíg alig tudnak teret nyerni mert kiröhögik aki ezzel foglalkozik. Külföldön meg dollármilliárdos üzlet.
És ebbõl megél Puzsér úr, mint szakértõ... Hihetetlen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

BoneDragon
És tényleg...akkor nem szóltam. 😊

Rage47
BoneDragon
Te jó ég...

Sry, de ezt nem hagyhattam ki!

már le is van tilva... de ha a coopos az akkor az nem jelent semmit
Prince23
Batman és Joker összefog?

beágyazás kérésre letiltva 😊

Prince23
Hm úgy tûnik, h már annyira fejlett a számítógépes grafika, h nem vették észre, h nem élõszereplõs a videó 😄
Ez egy rossz vicc. Nem vagyok képregényfan, de mi az, h a Batman egy komolytalan karikatúra? Az egyik legkomorabb képregénysorozatról van szó. Geogre Clooney szereplésével készült, szinte már paródia szintû Batman film, pedig egyenesen a Batman képregény meggyalázása volt.
dysfunctional
Tulajdonképpen nincs mit ezen csodálkozni... a magyar média hozza a színvonalat... <#vigyor4>

grebber
Ez most lement így valóban? LOL beszélnek a filmrõl ,de nem tûnt fel nekik hogy ez nem a film amit levetítettek?
Meg az a filmszakértõ én kérek elnézést helyette is!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Úristen. ezek hülyék.

legalább április elseje lenne, akkor legalább tudnának mivel védekezni.

lolSL
fucking retards

Rage47
EPIC FAIL
http://tv2.hu/mokka/video/batman-visszater
grebber

Rayden02
Pár új kép tõlem:

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

dysfunctional
állítólag fake a BatJoker trailer...

The Protector
Még mindig semmi kézzel fogható.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

A Mennyben születtem, mégis a Pokolban vagyok, rossz kislány voltam, kidobtak az angyalok! http://www.demonicplayer.hu/

CroftManor
2011 õsz? Hát erre érdemes várni....

Nothing is True, Everything is Permitted

a végén amikor felnéz nem tudná valaki megcsinálni egyfajta háttér ként?
Rage47
na ez azért már sokkal jobb !!
grt
Prince23
Hugo Strange REVEAL trailer

Klikk ide

Prince23
teaserhez képest ez remek volt.

ProGabe
mifaszt vártok? ez egy elõzetes elõzetese!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber
<#taps><#eljen>

The Protector
HD-ban is nagy szar a teaser.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grebber

CroftManor
Hát a képeket elnézve, nem sokban fog különbözni az Arkham Asylum-tól.

Nothing is True, Everything is Permitted

Rage47
<#eljen>
grebber
Mindenki mást tart jónak. Élvezetnek azért nem mondom mert mi abban a jó hogy ott fogja a port?
Én kb egyszer használom (feltelepítéskor) azt megy a szekrény mélyébe!

jajj csak a steamet ne abba mi élvezet van nem tudom . Én minden esetre jobban szeretem a polcra gyûjteni a dobozokat
Prince23
Lassan nézheted a steamet, múltkor 10 euróért árulták.... lehet legközelebb bejön az 5 eurós akció is 😊

grebber
Remélem lesz majd valami über akcióba valahol 2ezerért akkor megveszem én is!

BoneDragon
Elég szép, ha tényleg így fognak kinézni a játékok az ütõs lenne, mert Epic-et ismerve elég jól tudnak optimalizálni. 😊

Prince23
"Túl korai még herceget ölni" 😊

mocsok kérdés de nem akar valaki olcsón megválni az 1. résztõl? 😄
grebber
Teaser pff az kell a ráknak<#levele>
Adjanak akkor ki ingamet 4 másodperceset annak több értelme van!

Prince23
Holnap jön valami Teaser 😛

kiwi vok

dysfunctional
remélem megvan rá a normális indokuk, hogy miért hagyták el ezt az újítást. Én bízom a fejlesztõkben, hogy ez nem válik a játék hátrányára, de az is lehet, hogy pénzlehúzós dlc formában kívánnak majd új kiegészítõket a játékosok arcába nyomni...

grebber
"Sefton Hill, a Rocksteady alapítója kiállt az újságírók elé és bejelentette, hogy a sokak által várt elem nem került bele az Arkham Citybe. "Nincsenek vezethetõ jármûvek a játékban. Igazából Denevéremberre koncentráltunk, számunkra õ az abszolút jármû." Pedig az már biztos, hogy Arkham City legalább ötször nagyobb lesz, mint az elõdjében bejárható terület, de ezek szerint a távolságokat majd gyalog kell megtennünk."

dysfunctional

dysfunctional
Jó lesz ez játékmenetben, mint ahogyan az ashylum is, fõleg ha látványban az unreal engine3 2010-es verzsönjét használják