1602
Batman: Arkham City
-
vg #401 Nekem annyira nem tetszett a karakter, nem tudok vele igazán azonosulni. -
#400 megin csúszik a megjelenés november 25-re kb fasza.... -
Hoz_Hun #399 MEOW...
Bocs, hamár volt, de úgyse lehet elégszer látni. :) -
vg #398 Én asszem most vagyok amikor alagútba kell beszállni, majd balra. Na, az nem megy, pedig legalább 3 órát csak ezzel elszórakoztam. Már én is végignyomtam a játékot, de most csinálgatom/keresem Riddler dolgait. Kurva jó, hogy még a történet után is lehet órákat játszani vele. -
Hoz_Hun #397 Tanácsként annyit tudok mondani, hogy a Joker Fun house-nál én úgy indulok, hogy Batmannel elsiklok az első zöld karikáig és utána zuhanórepülés. Itt jön a neheze, úgy kell felkapni kevéssel a föld fölött, hogy amikor berepülünk az alagútba már kézzel (nem újabb apró zuhanással) fogjuk vissza az emelkedést, mert akkor nem tart ki a végéig a lendület. Ugyan ez igaz a metróra is. Nagy lendülettel kell berepülni egy jól felkapott zuhanó repülés után és kézzel korrigálni függőleges magasságot. -
Hoz_Hun #396 Igen sajnos az elég húzós. Az első 4 (ami viszonylag fontos) az nem vészes, de az utána következő 4-ből kettő elég durva. Főleg a Joker Fun house és a metróba berepülős elfordulós.
De annyit mondhatok, hogy gyakorlás kérdése az egész. Én mindegyiket már többször megcsináltam, már egész jól megy. -
vg #395 Az a repülős gyakorlási rész olyan idegesítően nehéz, majdnem eldobtam a kontrollert, nem is tudtam még végigcsinálni. -
#394 Lehet egyedül vagyok vele de én most nem bánom, hogy csuszik ha már idöbe nem tudták kiadni / ezt viszont sajnálom mert oktoberben lett volna idöm a játékra / tölem ráérnek karácsonyig. Lesz egy pár nagy cim most novemberben így legalább mindegyikre jut idöm. -
Hoz_Hun #393 Erre a programra megéri várni. Ritkán vagyok elragadtatva ennyire egy játéktól.
Nekiálltam a story+ módnak. Ez csak akkor nyílik meg, ha már végigvitte valaki a játékot. Elméletileg, nehezebb őrök (támadást sem jelzik benne a hullámvonal a fejük fölött), elejétől full felszerelt ellenfelek, cserébe mi is rendelkezünk minden cuccal, amit már a játék végigvitele alatt megszereztünk. Nos minden igaz. Ha valaki nem talált kihívást a normál végijátszás alatt, akkor itt fog. Brutálisan nehezek a csaták, itt már tényleg kombózni kell. Az ellenfelek sokat bírnak, mi meg jóval többet sebződünk. Ráadásul a leggagyibb helyen is találnak maguknak valami ütős cuccot, hogy megkeserítsék a harcot. Főleg Macskanővel húzos a Méregcsókos rész, mert a Macskanő amúgy is kevesebbet bír. Hiába van maxra fejlesztett ruhája kb 2 max 3 ütést bír ki ebben a módban. Egy hosszabb pláne 3 szinten végigmenő küzdelem, bizony nyújt kihívást. Ugyan ez az alapjátékban sima móka volt elsőre.
Macskanővel amúgy nagyon frankó a harc. Igaz hogy jóval gyengébb mint Batman, viszont sokkal gyorsabb. Vele a harcok félelmetesen pőrgősek, élvezetesek. Mikor utána újra Batmant irányítom, tiszta lomhának tűnik.
-
#392 Olyanért nem bánnám ami jön pc-re is ,de ami nem jön amiatt én is bánom de jövőre ezen változtatni kell. -
cucumber87 #391 Életemben először bánom hogy nincs konzolom :) -
ratgab #390 Hát én fogadni mernék rá, hogy ha lesz valami hasonló lesz a neve! -
ratgab #389 Mondjuk a 3. részre én már simán el tudnék képzelni egy egész Gotham-re kiterjedő játékteret és akkor már bizony dukálna egy batmobil (akár repülő és motorcsónak is). -
#388 Remélem az már Gotham City néven jön! -
ratgab #387 Márpedig viszik! Azért ha lesz egyszer 3. rész (mostani értékelésekből és eladásokból szerintem igen valószínű), akkor a 3 rész egybe csomagolva igen fínom darab lesz majd! -
#386 Amig viszik konzolra mint a vadállat addig hülyék lennének kiadni! -
#385 Dehogynem, karácsony/ra/ig 10000% hogy megjelenik. -
#384 Időközben eltolták a megjelenést...
Amerikában: November 22.
Európában (tehát idehaza is): November 25.
Kezdem azt hinni, hogy mi PC-sek már sosem játszhatunk ezzel a játékkal... Nagyon nehezen akarják kiadni PC-re! -
#383 November 18. Pont mához két hét múlva jelenik meg a játék! -
cucumber87 #382 Tudna valaki mondani egy hivatalos itthoni megjelenési dátumot ? (PC) -
#381 Szerintem választható opcióként rakják bele mint minden mostanában megjelent DX11-es játékba. -
#380 :( azért reménykedem. -
#379 Ebben már lesz dx11 tesszaláció minden szar szóval nem biztos hogy jól fog menni. -
#378 Az Asylum 2 évvel ezelőtt úgy futott, mint az álom a 4 éves konfigomon (AMD X2 4400+, 2 GB RAM, Ati HD3600). Gondolom, mivel ezt ugyanaz a motor hajtja, ugyanaz lesz a grafika is, ez is menni fog rendesen. Nekem 25-30 fps medium-high-on már elég. Szerintetek? -
-
Hoz_Hun #376 Ez amúgy így van. Mindenképp végig akartam játszani újra, csak azt a sok szöszmötölést akartam kihagyni. Ráadásul erre a játék külön lehetőséget is ad. Van benn egy mód, ami kinyílik mikor végigvitted a játékot és ott függetlenül az alapjátéktól (amit lehet folytatni persze a történet után is) újraindíthatjuk a sztorit. De ezt szeparálták az alap játékmnetettől. Itt rögtön az összes (megszerzett) cucunkal kezdünk, közös XP és trofea rendszer (az alapjátékkal), de külön kezeli a történetet. Az elenfelek nehezebbek már a játék elejétől, a boss fightok meg még külön nehezítve vannak. Alapból a kis hulámvonalak az ellenfelek feje felet (mikor támadnak), ki van kapcsolva ebben a módban.
Egyébként nagyjából behoztam magamat. Újra végigvittem a játékot, összeszedtem mind a 440 trófeát. Mellék küldetésből már csak maga Rébusz van hátra, illetve a véletlenszerűen megjelenő politikai fogoly megmentős melléküldiből van még egy-kettő.
Így másodjára sokkal-sokkal gyorsabban haladtam. A trófeák sem szivattak annyira, mint elsőre, mert már tudtam mihez mi kell. Az AR tréning meg már az elején elérhető így azzal kezdtem, hogy túlessek rajtuk. Az is könyebben ment. Mondjuk abból az első 4 az nagyon könnyű. A második 4-ből pedig csak kettő az amelyik nagyon szivatós. -
#375 vmi visszállító progit keress minél gyorsabban, hátha még menthető a mentésed. Ehe ehe -
ratgab #374 Legalább van kihívás! Úgy is jó a játék, akkor megérdemel egy 2. végigjátszást is nem? -
Hoz_Hun #373 Most kapok sokkot!!!
Megvolt mindenem. Összeszedtem mind a 440 trófeát, teljesítettem az összes küldetés, melléküldetést, mindent és erre.... véletlenül töröltem a mentett állásomat.
Mindjárt megüt a guta.
Legjobban azok a kínszenvedés AR repülgetős küldetések fájnak... ááááááh. -
Hoz_Hun #372 Már meg van. Hihetetlen egyszerü végül is.
Még pár és megvan mind a 440 db. -
Hoz_Hun #371 Seth (vagy bárki más), az egyik Rébusz jelet edding nem tudtam megszerezni: amelyik pont a Joker fun house végében van (ahol az AR tréning utolsó zöld kör volt a vonatnál, de benn az alagutban) a mennyezet törhetö és ott a Rébusz jell. Nem tudom megszerezni. Már kb. 400 jelet összeszedtem, volt pár nagyon durva. Remélem nem ilyen berepüléssel kell. -
vzajcev #370 Azért nem volt ez olyan zökkenőmentes ügy :) -
#369 Jah igen a vásárlók, hát igen ez mindig így van PC-n. -
#368 A cracker csapatokat nem fogja meghatni, hogy milyen és hogy mennyi fajta védelem van a játékon. Így is-úgyis feltörik majd, csak megint a vásárlók szívnak majd.
Amúgy csodálom, hogy ez a 3 védelem nem üti egymást... -
#367 Jah értem már hogy a védelem a baj.
Nem mintha ez gondot okozna, már lejárt lemez mind3 az hogy egyszerre vannak jelen az senkit nem izgat ettől nem lesz nagyobb a védelem. -
Csokis #366 Ez:
"Well according to Games.On.Net, Batman: Arkham City for PC will also have GFWL and SecuROM, AND, if you get it via Steam, you will end up with 3 DRM's in one game again."
Magyarán három féle védelem is lesz rajta! -
#365 Bocs láttam hogy DLC kód érvénytelen, és azért írtam.
Elnézést.
Akkor mi is a probléma a játékkal??? -
Csokis #364 El is olvastad, amit linkeltem? Baromira nem erről van szó! -
#363 Nem érdekes, csak van egy bizonyos réteg a vásárlok kb 5%-a akiknek nem megy a Catwoman kód.
Ezeknek az embereknek fel kell hívniuk a support vonalat és orvosolják a dolgot...ennyi, ezelőtti héten irták egy hírben. -
Csokis #362 Érdekes ez a hír!