Spec Ops: The Line

• Ryder62
    Hát, én is egyhuzamban letoltam az 5. chapter feléig. Odáig nagyon élveztem. Utána már kicsit felemás lett, néha unalmas lődözések néha meg jó zenékkel megtarkított csaták és jó jelenetek. Most a 11. chapterben vagyok. Összeségében jó játék, de sajnos ez tipikusan az egyszer végigjátszós gém. Sajnos sokkal kevesebb lehetőség van a homokkal babrálni mint számítottam. Eddig ha 4-5 helyen kellett úgymond a homokkal pusztítani. Ráadásul ezek nagyrésze a továbbjutáshoz kell ezért a hatalmas üvegtáblára rárak egy bazi nagy piros ikont hogy "hülye gyerek hát ide lőjé!" Egyszóval nincs olyan rész hogy hatalmas harc és megpillantok egy repedt üvegtáblát a sarokban, megvárom hogy közelében legyenek az ellenfelek aztán szétlövöm, ezzel megkönnyítve a dolgomat.

Szóval tömören a játék a homokos dolgaival () kellett volna hogy kitűnjön a tömegből de mivel az interakció a világgal kevés, sajnos ez egy átlagos shooter lett.

Bár mondom nem vittem még végig de nem hiszem hogy a maradék 4 chapterben fog megváltozni a véleményem.