krajcsovszkig#26
Ubinál nem emlékszem, hogy kérdezte-e hogy akarom felrakni, de ahogy magam ismerem a legbonyolultabbatt választottam volna, nem valami automata-oemet. Illetve az automata móddal is gyász, hogy még egy egérmozdításért is különjelszót kér, ennyire még az UAC se idegesítő.
A hardver inkompatibilitások olyanok voltak, hogy infra/bluetooth adapter stb. Az állandóan fagyást meg nemtom mi okozta, de biztos nem én :D (mondjuk lehet hw, de utána vistával jó volt már)
Vistán nekem tényleg szinte minden előbb-utóbb a vindózos hibakeresős ablakkal áll le... Más oprendszertől ilyet még nem láttam...
Nem csak a pasziánsz és társai, hajlamos vagyok minden szart felrakni és win7-en semmi nem írta eddig ki, hogy nem lesz ez így jó, Vistán és XP-n viszont elég sok minden. A driver nélkült úgy értettem, hogy nem kell nekem külön felrakni, csak lusta voltam ilyen hosszan leírni...
Ezek csak az én véleményeim/tapasztalataim egyébként... Btw alap dolgokra a moviemaker teljesen jó (attól függetlenül én vegast használok, de aki nem ért az olyanokhoz és csak a pistike 6. szülinapi videóját akarja összevágni annak teljesen jó), illetve a win7 mediaplayere is jó erre-arra (a médiatáramat nem bíznám rá, de egy-egy filmet megnyittatni vele és megnézni jó), illetve csak az kompatibilis hekkerkedés/pluginvadászás nélkül az összes távirányításra alkalmas eszközömmel.