"Lassabban bootol be, mint a Vista, állandóan fagy, lassú, tönkretette egy pendriveomat és még a háttérkép cseréjéért is jelszót kér. Root jogosultságú rendszergazda fiókkal nem enged hozzáférni egy csomó mindenhez."
User error mind :) még olyanokat is sikerült valahogy elrontanod amit én sem tudom hogy tudtál megcsinálni.
"olyan jelszót kér, emit nem tudok mi, pedig én raktam fel a rendszert."
Az oem mód telepítés átka ;) tudod az arra való hogy beavatkozás nélkül telepítsen egy default jelszóval, persze a default jelszót("oem") 10 sec kiguglizni, na meg nem oem módba kéne telepíteni ha nem oem vagy...
"Állandóan fagyott, több hardver-inkompatibilitása volt, mint a Vistának és a Win7-nek együttvéve,"
ez is user error/hw hibás gép.
"A mappakezelése és a rendszerfunkciói sokszor baromi lassúak, lassan bootol" user error, nekem semmivel sem volt lassabb mint az xp(és másnak sem aki ért hozzá valamit), vagy akár a 7
"és a programok szeretnek rajta lefagyni"
mint minden vindózon, 7-et is beleértve, bár én a "fatal error" és a "crash" hibaüzenetet gyakrabban látom a programoktól mint a fagyást.
"a szoftverekkel sincs probléma, driver nélkül is működik minden."
dehogynincs, max a passziánsz és társai neked tökéletesen megy. Rengeteg szoftver inkompatibilitása van, jóval több mint egy vistánál (sok olyan program van, ami vistán tökéletes, 7-en el sem indul). Driver nélkül semmi sem működik... max letölti a drivereket magától (amik rendszerint egyébként igen elavultak).
Beépített alkalmazásainak nagy részét illik kivágni belőle, és normális profibb jobb minőségű külön programokat használni azokra a feladatokra(wmp dobodel, múviméker dobodel :D)