• halgatyó
    #71
    Ezekután felmerül a kérdés, hogy akkor miért nyomatják nekünk egyfolytában ezt a marsi élet dumát? Kinek jó az, ha mindenki azt hiszi, hogy a Marson élet van?

    A kérdés megválaszolásához nem kell túl messzire menni.
    GONDOLJUNK CSAK ARRA, HOGY A KÖRNYEZETVÉDELEM ÁLLANDÓ HANGSÚLYOZÁSA MILYEN CÉLOKAT SZOLGÁLT EDDIG.
    Mert a marsi élet is a környezetvédelemhez hasonló célokat szolgál, erre lassan mérget vehetünk, ahogyan egyre jobban kilóg a lóláb a civilizációnkat megsemmisíteni akaró söpredék-hatalom intézkedési mögül!

    A marsi élet egy olyan valami, amire majd VIGYÁZNUNK KELL, DE RETTENETESEN!
    Nem lesz szabad csak úgy odamenni. Majd valami világ-környezetvédelmi hatóság fogja eldönteni, hogy mikor melyik ország küldhet oda egy 10 dekásnál nem nagyobb szondát. Amivel -- mivel gyakorlati célja már nem lesz -- sikerül elpusztítani majd az egész űrkutatást is.

    Az atomenergetika, a génkutatások, az autózás, a polgári repülés után sorrakerül majd az űrhajózás megsemmisítése is.

    Nagyon erős a gyanúm, hogy erre megy ki ez az egész marsi élet hanta!
    Ezt a gyanúmat a manapság felerősödve tapasztalható, de már 20-30 évvel ezelőtt nyomokban elkezdődött tendenciák támasztják alá. Tendenciák, amelyek ország- sőt kontinens határokon átnyúlva, választási ciklusoktól függetlenül egyre észrevehetőbbek!
    Tendenciák, amelyek a középosztály megsemmisítése irányába hatnak. Mi pedig tehetelneül szemlélhetjük, miközben a demokrácia-hantát ordítják a pofánkba, meg csupa szépnek hangzó dolgot, miközben az ál-libernyál-söpredék megmondóemberek tapossák a sárba ezeket az elveket, és a világ legerősebb hatalmának katonak csizmái tapossák el azokat, akik tényleg komolyan gondolják, hogy a saját hazájukban joguk van a saját módjukon gondolkodni.