• NEXUS6
    #31
    Lehet nem egyetérteni vele, és ez lehet hogy kicsit le fog téged lombozni, de kb marhára nem számít az, hogy erről mit gondolsz.


    Mellesleg ahonnan indult a dolog, hogy most akkor mennyire űrhajó ez, vagy sem.
    Lehetett volna Anettkázni, felvinni 30 km magasra az embereket, ugyan is ott már egy normál repülő szintén nem képes tartósan repülni, aztán az égen nappal is látszanak a csillagok, és a Föld görbülete is látható. Egy ballisztikus pályán repülve meg 1-2 perces súlytalanság is elérhető, szal akár kicsiben meglehetet volna csinálni. Pl egy Learjet 1-2 gyorsítórakétával és csókolom.

    Azonban a leginkább elfogadott határvonal technikai értelemben az űrre az úgynevezett Kármán-vonal, ahol el kell érnie eszköznek a az első kozmikus sebességet (7.9 Km/h) ahhoz, hogy elég felhajtóerő termelődjön a fennmaradáshoz.
    Ez sok szempontból elfogadottan az űr határa, de nem a légkör határa!
    Ez a gép átlépi a Kármán-vonalat, azonban nem végez tartós repülést, ehhez nincsenek meg a képességei, szintén ballisztikus pályán repül.
    Lehet, hogy gyíkság, de gyakorlatilag annyit valósít meg, mint az első szuborbitális ŰRREPÜLÉSEK, amit a Mercury vagy Vosztok programmal csináltak.
    Ez kb az a háttér, amit tudni érdemes erről a szerkezetről, és a paramétereiről, hogy miért annyi az amennyi.

    Ha neked nem teccik amit látsz belőle, egyet tehetsz, hogy soha nem fizetsz be ilyen utazásra, ami látva a hozzáállásodat a dologhoz, nagyon valószínű!
    Meg gondolom más miatt is!