Ha a kezedben lenne a világ sorsa...
  • TDantes
    Nagyon tévedsz! Jártam már főiskolára csak ott hagytam. Nem azért mert mindenből megbuktam, nem azért mert hülye voltam hozzá, hanem mert nem érdekelt. Minek tanuljak olyat ami nem érdekel? Utáltam az egészet, közgáz szak volt különben. Hülye ötlet volt oda menni, de mindegy befejeztem.

Szóval, talán akkor mégse vagyok egy hülye kis fogyatékos idióta, aki nem való sehová. Egyébként gondolom ,te mindenből emelt szinten ötösre vizsgáztál ügye? Attól vagy ilyen nagyon okos.

Persze, azt még mindig nem értem miért igazságosabb az, ha magyarból (ami nem csak magyar hanem irodalom és nyelvtan tételek, amiknek az égvilágon semmi értelmük) is kell emelt szintűzni. Ez igazságosabb, mintha lenne egy felvételi, ahol mondjuk csak azt kérdeznék , ami arra a szakra kell.

Persze, az is mindegy, hogy ha megkérdezed magukat a tanárokat, azok többsége is ezen a véleményen van, de lehet az egyetemi tanárok is hülyék, akik nem is valók oda. Míg te igen. Tényleg, nem te vagy az oktatási ügyi miniszter? Azért véded itt a rendszert?

Meg persze az is rohadtul igazságos, hogy néhány évvel ezelőtt, mikor elindult az új rendszer sokkal könnyebb volt bejutni sok helyre. Tehát aki pár évvel korábban jelentkezett, annak könyebb dolga volt bejutni. Nos, ez is rohadtul igazságos.

Mint mondjuk az, hogy az nem számít, mennyire vagyok jó a szakom tantárgyából, oda nem vagyok való, de ilyen szociális-pedagógus meg ehhez hasonló marhaságokra , oda igen. Mit számít, hogy se a pedagógiához, se a szociológiához nem értek.

Persze, lehet hogy te olyan nagyon okos vagy, de igen. Én azt gondolom hogy igenis menne a dolog. Talán csak abból gondolom hogy a történelem tényleg megy. Nagyon rövid idő alatt, gyorsan tanulom. Gond nélkül. Nem a középiskolás szintről beszélek!

De mivel csak közepesre sikerült a magyar, hűt akkor egy nagy büdös lószart sem értek! Köszönöm szépen!

Hű de igazásgos rendszer!

Kösz, hogy ráébresztettél egy nagy rakás szart értek! Aki nem jó semmire! Tudod mit? Elmegyek szar pucolni. Talán ahhoz elég az én gyatra értelmi szintem is.