Különbségek, sztereotípiák, minden ami eszetekbe jut ;)
  • CamelX
    #64
    Én is erre akartam kilyukadni végső soron, de az egyenlőség tág fogalom, én inkább a vezetőkészségen és annak mindenféle vonatkozására gondoltam ;)

    A férfi-női gondolkodásról általában kár hogy nem olvastam el még időben ezt a könyvet: "A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek". Pótolni fogom, az egyszer biztos.

    Amit a férfi-női barátságról írsz, meglepően szélsőséges vélemények zúdultak előadáson kb. mindenkitől, hogy van benne minden esetben "több" is, és hogy így teljes igazából nem létezik, pedig sztem létezik, ugyanis a legjobb barátom 5 éve nő, egyszerűen csak 1 bizonyos pont után ha már szoros lesz a barátság, elő kell hogy jöjjön az a pont hogy minden szorongás nélkül vidáman megbeszélje az ember azt a bizonyos álláspontot, meg hogy mi lenne ha mégis, és miért jó h mégse...

    Az előadónk meg nagy über katolikus, minden ösztönről szóló dolognak ellen van, pedig szerintem nem kell ehhez feltétlenül elfogadni az evolúciós elméletet. Igenis elsősorban állatok vagyunk, és az igazi teljes ember felülemelkedik ezen és képes az ösztönei részét felülről felügyelni és uralkodni rajtuk. Persze ez sosem fog teljesen létrejönni, a szexuális vágyak nagyon erősen elő tudnak jönni, de ezt lehetséges egészséges gondolatok formájára "redukálni"