Misfits on E4
  • ronihun
    tegnap fejeztem be, pár dolog van amin elgondolkodtam
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor future Simon és Alisha együtt lognak, Alisha nézi azt a felvételt mikor nyilatkoznak az erőikről és mondja Simon hogy nem kéne nézned. De az hogy volt meg Simonnak, mert ha az megtörtént akkor azok is amik utána voltak, viszont akkor Simon is meghalt, tehát az a riport nem létezik. Meg ugye mikor az idöutazos srác(nem jut eszembe a neve) vissza- vagy előreutazott akkor az akkor jelenbéli önmaga volt, tehát Simon ha visszautazik azzal az erővel akkor saját maga kellet volna h legyen, nem future simon, tehát valahogy máshogy utazhatott vissza, vagy máshogy kezelte az erőt. Arra gondoltam még, hogy Simonnak ugye nem láttuk, hogy eladta volna a képességét, ő azon a véleményen volt h nem szabad és addig láttuk hogy megkérdezte tőle hogy elad vagy vesz? mégha esetleg valami csavart akarnának a készítők el tudom képzelni, hogy Simonnak több képessége lesz, Nathan szerintem biztos hogy ujra halhatatlan lesz, de majd minden kiderül, azért kár h ennyit kell várni. bocs ha hülyeségeket írok csak elmélkedek, egyébként nagyon jó sorozat, az alienes részen szakadtam.