Hogy működjön, mit tudjon? Egyáltalán mitől lesz jó egy ilyen weboldal?
  • NessieGraf
    Most, hogy ilyen szépen összevitatkoztatok, szeretnék kicsit pontosítani: neten találtam már nagyon jó barátokat, akikkel élőben sose találkoztam volna. Főleg, mivel egyszerre egy helyen bírok lenni.

Mivel olvasgatom itt a fizetős, nem fizetős funkciókat, felesleges leveleket, felmerült bennem a #12 hsz segítségével egy olyan, mi lenne, ha egy ilyen oldalon a random ismerkedést részesítenénk előnyben, a fénykép feltöltést csak bizonyos idő, aktivitás után lehetne megtenni. (Megnézem magamnak azt a hóttbuta résztvevőt, aki nem írhat nyílt szexuális felhívást, kutya se tudja, hogy néz ki és elkel.)

#34 Mogyika szívemből szóltál, de sokan nem fogják érteni.

Extra és a kutyásrandi:

Extrának igaza van. Én nem régen élek kis faluban, de az itteni felhozatal olyan, hogy még mindig szűz lennék, ha itt vagyok fiatal. Kutyával ismerkedni városon lehet. A falu egészen más.

Előre szólok, nem én nyitok ilyen oldalt. De érdekel, hogy ki mit gondol arról, mi legyen, hogyan működjön? Milyen szolgáltatások legyenek ingyen elérhetők? Hogy meg is érje, meg érdemes is legyen odamenni? Az oldal valószínűleg elkészül. És most számítani fog az, ti mit szeretnétek.