Szefmester#87
És te vajon tudsz tisztán látni? Mocskosul véded itt a cigányságot, de valószínűleg csak azért mert nem vertek úgy össze 5en egy szál cigiért ami nem is volt nálam (nem dohányzom), hogy pár napig kórházban kelljen ápolni! Idén a telkünkre betörtek másodszorra is.. most a bojlert szerelték le szépen.. és mit látott az egy szem tanú? Cigányokat.. Az az egyetlen bajom hogy nem védhetem meg magam komolyabb eszközökkel tőlük. Pedig szívesen vezetnék nagyfeszültséget az ajtóba kapuba, kerítésbe, járkálnék pisztollyal amivel megvédhetném a saját vagy a családom biztonságát/életét/vagyonát. De ehhez magyarországon nincs semmi esélyed.. a bűnözőknek több joguk van mint a védekezőknek. Amerikában persze majdnem bármit megtehetsz a birtokod védelméért.. Inkább ebben kellene majmolni az USÁ-t mint minden másban. Nem azt mondom hogy szabadon vehess fegyvert akármelyik kisboltban, hanem hogy ha rajtakapsz egy betörőt azzal azt tehess amit akarsz hogy védd magad...
A dohányosokat meg ki kényszeríti hogy dohányosok legyenek? Senki ha jól tudom, Ellenben a nem dohányosokat kényszerítik arra hogy eltűrjék a bagósokat... ha nem tolerálsz akkor baj van veled alapon...
Killerbee, a gyűlölködésem pedig nem ok nélküli. Én csak a tapasztalataimat vetítem ki nagyobb tömegre, s majd ha találkozok olyan emberekkel akik normálisak akkor majd azt is meg fogom jegyezni, nem csak azt hogy kötözködnek, késsel fenyegetnek, vagy nagy csapatokba verődve terrorizálják a magányos embereket.