Játékok és az életkor kérdése
-
35 vagyok, feleséggel, 2 gyerekkel, akikkel igenis minden egyes nap foglalkozom és játszom velük, mert nem szeretném, ha tizeniksz év múlva nyomi emos gyökerek legyenek. és igen, szeretek játszani, kb. 15 éves korom óta. tegnap fejeztem be a MW2-ő single-jét, és ugyanolyan lelkesedéssel élveztem, mint annak idején pl. a klasszikus prince of persiát (most ez a játék jutott eszembe). ezen kívül rendszeresen, kb. 15 éve hetente többször járok gyúrni, szeretek pókerezni, szeretem a filmeket és a jó sorozatokat, imádom a síelést, és általában az utazást. szeretek olvasni (augusztusban kezdem a harry potter könyveket angolul, és már csak az utolsó kettő van hátra). ja, és imádom a szexet.
(valaki intézze el, hogy egy nap ne 24 órából, hanem legalább 36-ból álljon.)
mindenesetre nem tudom, hogy mi értelme van az életnek, ha nem az, hogy ha megtetted a kötelességedet, amivel a családnak, és úgymond a társadalomnak tartozol (mint pl. a munka, ugye), akkor azt csináld, amihez kedved van. hogy ebbe a játékok, mint a szórakozás egyik formája miért ne férhetne bele, azt nem tudom.
baj csak akkor van, emiatt már elhanyagolod a fentebb említett kötelességeket.