Játékok és az életkor kérdése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gfreak vagyok, 28 éves és játékos...filmezés és olvasás mellett bevallom sokat játszom a szabadidõmben, de vájtafarkú lévén nem kúrok mindenkivel...azaz minõségi és nem mennyiségi játékos vagyok, ergo bevallom, még pénzt is költök erre a szenvedélyre, nem csak hardveres, szoftveres téren is...ezen szokásomat pedig nem változtatom elõreláthatólag még nagyon sokáig...😄DDD
különben apám 53 és stratégiafan, szoktunk multizni is együtt, szóval nincs korhoz kötve semennyire (a múltkor elverte a seggem War3ban, de már érik a bosszú...köcsög rusher 😄)
Racism is a weapon of mass destruction!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
“Kétfajta ember van: akinek meg van töltve a pisztolya, és aki ás. Te ásol.”
Had segítsek:
"Errõl van szó, ha könyvmániás vagy az ok, ha mozi mániás az ok, ha megszálott pókeres vagy az ok, de ha játékokról van szó az már gyerekes, idióta dolog, és ez leginkább egy párkapcsolatban jön elõ..."
"Hát ez hatalmas tévedés. A felsoroltak közül egyik sem 'ok'. Sõt! Semmi sem, ami már függõséget okoz, mert az már káros/kóros. Legyen akármirõl szó!
Olvasd el néhányszor azt amit Te írtál és azt, hogy én mit írtam rá. Te használtad a mánia szót. Márpedig a mánia kb. ugyanaz mint a függõség. A mánia nem egyenlõ a rendszerességgel. Súlyosabb esetre használatos.
Szóval nem egészen értelek
Az emberek nagy része azt sem értené, hogy mit csinálunk azokban a játékokban...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
elég unalmas életed lehet ha szerinted minden rossz és káros akkor mit csinálsz ha egy kicsit ki szeretnél kapcsolódni?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Vannak fontosabb dolgok is az életben mint a játszás. Én igazából már sajnálom, hogy annyi idõt töltöttem a gép elõtt. Értelmesebb dolgokkal is lehetett volna foglalkozni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én 10 éves koromban sakkoztam. Akkor az 30 évesen miért nem gyerekes? Vagy a malom? Kártya? Ez a "gyerekes jelzõ" azoktól jön, akik ellenségnek tekintik a számítógépes játékokat és minden rossz okozójának tartják.
A könyveket miért nem tartják annak? Ha valaki szabadidejéban csak olvas az szerintük normális, de ha számítógépen olvas és nem szépirodalmat és fórumzik, az abnormális? Aha...
Még anno ezekkel a lengyelpiacos tv játékokkal kezdõdött, aztán jött a Mega Drive, Master System, Snes, Nes, Playstation, Pc majd most jelenleg pedig a PS3. Jövõre pedig tervezek egy Box-ot, elsõsorban az Alan Wake miatt.
Az hogy ez gyerekes lenne és hogy errõl ki mit gondol, arra pedig magasról teszek.
PSN ID: Lord_Mortanius
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox Live gamertag: kilencnad
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
ゾルターン
A masik .... inkabb verem a "csunyam" ( el tudom kepzelni amikor cirmossal otthon becezitek )
mit olyan emberrel eljek aki nem engedi hogy olyat is tegyek ami erdekel , es az meg nem jelenti azt hogy ha az ember a szamitogep elott is ul hogy ne tudna idot szakitani a csaladjara.
ゾルターン
Ennyi. Zárható.
Az asszony 1 hónapja elpakolt, mert nem birta idegekkel 😊 Én viszont nem birtam az idióta TV sorozatait, meg a napi 3-4 órás chateléseit.
J&W JW-790GX-Extreme,Phenom II 920, Cooler Master Hyper TX2,Ati Radeon XFX 4890, Geil Black Dragon 2x2 GB, SB Audigy, Gigabyte SuperB Power 460, Antec 900, LG 37LG5000, Windows Vista Ultimate
Ki mit preferál.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gaming RLZ.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ゾルターン
PC , konzol .... szerintem nincs korhatar . Jo moka , kikapcsolodas ... csak gondoljunk a Wii-re ... akar az egesz csalad egyut jatszhat .
ゾルターン
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Bár nemnagyon köt le a dolog már.Cs-t 2000 óta játszom kissebb-nagyobb megszakításokkal.Lövöldözni már nem is megyek fel, csak deathrun ozni, meg ökörködni.De semmi különös.Szimulátorokat is egyre ritkábban..este fél-1 órára benyomom rf et, vagy LFS-t....
De azért 1-2 új játékkal el tudok lenni 1 kicsit.
Hát, értelemszerû, hogy azt mondják, hogy gyerekes, mikor kockulsz ahelyett, hogy õt b@sznád xDDDD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(