Játékok és az életkor kérdése
  • gfreak
    kalandjáték alatt most ne az RPG-kre kell gondolnod, hanem amiket
    'Adventure' cimkékkel látnak el, és nem +2 sebzéses kardokkal kell mészárolni, hanem (mint írtam már párszor) logikai feladatokat kell megoldani (nyomozni, puzzle feladványok, item combination, etc)

Ahhoz hogy valakinél ügyeseben lőjj nem az agyadat kell fejlesztened, hanem a szem-kéz koordinációdat és a reflexeidet..ettől nem lesz gondolkodtatóbb...na meg attól sem hogy mondjuk 6v6-ban vagy akár 24v24-ben megy a hent, egy pályán, amit pár kör után nagyjából megtanulsz, és kitaláld most vajon honnan jönnek (szintén már írtam, de mégegyszer akkor: ha nem jön A-ból, akkor majd B-ből, esetleg egy batár távcsövön keresztül lesve bújik a sarokba) Az hogy gyorsan reagálj, válassz megfelelő fegyvert vagy tudd hogy melyik cserép alá guggolt be a haver snipeolni, feleannyira sem gondolkodtatóbb mint egy logikai feladvány.

@Sir Quno: az egyáltalán nem mozgás és a rossz fizikum kettő...akinek rossz a fizikuma is elcsattoghat egy parkba haverokkal, csak menni egy kört, mozogni egy keveset, levegőn lenni...én sem vagyok egy ugrabugra emberke, de nem poshad rám a szoba, egyszerűen a szabadban levés élménye miatt...na és ez a késztetés hiányzik rengeteg fiatalból...