Játékok és az életkor kérdése
-
FickDeineStory #160 Én 21 éves vagyok és kb 6-7 éves koromtól 10-11-ig nintendo-n és kb 12 éves korom ótan pc. Elolvasva, a legelső kommentet, hogy pontosan mi is volt a topic célja, azt gondolom, hogy ezek a játékok inkább felnőtteknek valók, mégha van is olyan amit esetleg gyerekesebb formában van ábrázolva. Az a baj, hogy ezt sok szülő szerintem nem látja át és engedi a gyerekeit sokszor GTA-t, Carmageddon-t, Manhunt-t, Tekken-t vagy MMO játékokat játszani már nagyon kis gyerek koruktól. Ezeknek a mai játékoknak meg már a grafikájuk is sokkal magasabb szinten van mint 10-15 éve szóval a gyerekek számára szerintem mégnagyobb gondot jelent különbséget tenni a realizmus és a virtuális világ között. Sok gyerek szerintem manapság inkább tekken kombókat gyakorol egymáson minthogy fociznának mondjuk. Szóval szerintem nekik elég lenne a különböző sport, logikai illetve szintjükhöz mért ügyességi játékokat játszani.
Illetve azt gondolom MMO játékokat meg egyeltalán nem képes a 18 év alattiak 90-95%-ka normálisan játszani amihez csapat munka szükséges, max fps deathmatch-eket.
Egyébként virtuális játékokkal játszani ugyan olyan szórakozás vagy hobbi mint tv nézés, szalvéta gyűjtés, barkácsolás vagy a grafitizés:)