Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
Oks. Céges gépeken (5db + 1 szerver) sem vettem észre szenvedést, pedig állandóan megy a frissítés. Egyik gép csinált rejtélyes dolgokat múltkorában. (nemtommitől, lehet vmi frissítés kavart be, mert semmihez nem nyúltam, nem állítottam) DE ez azóta egyszercsak megjavult.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerveren fut progi/adatbázis. Összes gépről elérhető, kezelhető, ott tárolódik minden. Egyik gépen ha indítottam progit, errorozott (már meg nem mondom mit írt hibát), ki kellett lőni progit folyamatból, rányomni hálózatokra, ott beolvasott minden gépet, ha megvolt minden, s látta szerót is akkor újraindít progi, és be lehet jelentkezni. Azóta ez megjavult. Helyreállt minden, pedig semmihez nem nyúltam. Frissítésre gyanakodtam, de kitudja...
Advanced System Care -t meg csak ajánlani tudom. Agyonra szemetelt gépet is elég korrektül helyreráz. Driver Booster-je naprakész driverekkel lát el (kisebb nagyobb keresgélésektől, külön telepítgetésektől megkímélve) Uninstaller -je meg szintén korrekt módon nem csak a file maradékokat, de még registry-t is kipucolja.
SSD-re pendrive-ról Win telepítésnél egy kávét nincs időd kényelmesen elfogyasztani. Csak utánna a sok "szükséges" progi ,azok belövése... időigényesebb. Erre csinálok magamnak mindíg egy-egy friss biztonsági mentést ha újrahúzom wint, belövök minden progit, stb... s utána. (HA netán ~fél éven belül szükség lenne rá) Dehát... Az meg ~fél év után delete, mert gyorsabb újrahúzni meg újra belőni a gépet mire azt újrarakja, s azon frissíti a mentett progikat, stb-ket.