Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
Nekem nagyon bejön.
Pendrive-ról telepítettem, gyorsan felment, és gyors is maga a rendszer.
Két gépen teszteltem, egy nagy és teljesítménycentrikus gépen, tán az aláírásomban még az van, illetve egy HTPC-n, amin marad is, és napi szinten lesz használva elsődleges rendszernek.
A nagy gépről leszedtem, mert azon munka miatt kell a megbízhatóság. Pedig a játékok gond nélkül mennek, driverrel teljesen kompatibilis, ugyanannyi FPS-em van mint 7 alatt, ha nem több, de tuti nem kevesebb.
A Metro felület tetszik, de sajna nem minden alkalmazás 100%-os, mint pl: az Explorer, ami onnan nem nyílik, holott a Dev Preview-ben hibátlan volt, itt elindul a kék háttér, és kész, majd bezárul. Erre kérnék ötletet segítséget.
A másik gondom, hogy nem nyitja meg az XBOX Live fiókot, hiába állítok régiót, vagy tán rosszul csinálom.
Az időjárásnál nekem az első telepítés jó volt, akkor Hungary volt minden régióbeállítás, de a Live miatt a második telepítésnél UK van, így nem Celsius, de erre nincs állítási lehetőség, tán valakinek ötlete?
Szóval egyelőre nagyon tetszik, nem várok csodát, Vista óta tesztelek ha van mit, tudom, hogy hogyan megy ez, és eddig nagyon jól, de hát vannak még dolgok amik váratnak magukra.
Driverekről annyit, hogy 7 alatt nincs alapból hálókártyámhoz driver, 8 alatt kérdés nélkül felismeri, szóval bővült a család :)
Start menüt kicsit hiányolom, de hamar megtalálom az alternatíváját, csak szokni kell.
Tetszik a Metro és a Desktop közti Windows gombos váltás, megkönnyíti a munkámat, szerintem hatékony.
Beépített Email rendszere is jó, nekem tetszik.
Az üzenetek alkalmazást tesztelem még majd, mert az is tetszetős, de People-t nem mindig értem honnan szedi hozzá az infót, de mind1 :)
Na szóval kb ennyi lenne egyelőre, aki tud please írjon a problémámra megoldást, köszi előre is.