Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
Felteszem notira majd aztán ennyi. Semmi különleges teszt nem lesz. Desktop-on marad a Seven. Megnézem milyen lesz a CP verzió, aztán ennyi. Mivel munkára azon se fogom használni így fent lesz (talán pár hetet adok Neki) egy ideig aztán megy majd vissza a Seven. Egyelőre semmi különösebb okom nincs arra, hogy a Seven-t lecseréljem 8-asra. Ez nem Vista és Seven verzió csere lesz majd. Végleges verziót megvárom, mire majd a munka notira is felteszem, ha olyanok lesznek a visszajelzések is.
- Net-ezésre jó lesz.
- Játékra nem hiszem (sőt biztos, hogy nem lesz jó - legalábbis komolyabb játékok futtatására biztos nem)
- Filmek kódolása, talán szintén OK.
- Word-re gyanítom megint csak jó lesz.
Ha a fenti 3-ra sem lenne elegendő a CP verzió az rossz lenne - de nem meglepő.
Notice:
Egy szóval nem írtam szerintem, hogy Én(!) tesztelni fogom a Win8 CP verziót. Itt "teljes rendszer" és egyéb nyalánkságokról volt szó. Ettől még qrva messze lesz a CP ezt teszt nélkül mondom. (de úgy vettem észre a teljes verzió sokaknak teljes mást jelent - de ahhoz se Seven; se 8-as verzióra nincs szükség)
Ha nem lenne notim, akkor max. virtuális környezetben tenném fel a CP verziót, de őszintén szólva Én(!) egyáltalán nem vagyok "ráizgulva" a 8-asra (amiket eddig láttam belőle és olvastam róla). Majd ha már lesznek komolyabb cikkek a pro és kontra oldalairól, akkor fogok majd csak jobban ismerkedni vele. (ofkórz főként ha több lesz a pro, mint a kontra)