Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
  • Newfronter
    Nekem bejön a Windows 8, amit eddig lehet tudni róla. Ma meg leleplezték a SkyDrive integrációját a W8-ban. Link
    Dropbox mehet a kukába? :)
    Bár itt is 2GB a korlát, vagy csak 1db fájlra vonatkozik ez a korlát?
    Sajnos az előbbit gyanítom, de kezdetnek ez is jó, később simán bővíthetik ezt, ehhez nem kell Windows 9 sem. :)

A Metro meg úgy is kikapcsolható lesz szerintem, bár én arra fogok törekedni, hogy megszeressem. Rengeteg érdekes csempe lesz, ettől nem félek.

Végre a Microsoft erősen rátért arra az útra, hogy ne gépzabáló rendszert készítsen, hanem minden a felhasználóknak kedvezzen. Kb a Windows 7-el kezdve ezt látom.
    Ja és a IE9 sem rossz, sőt, én visszatértem a Chrome, Firefox, Opera használat után. Mert egyik böngésző sem képes ilyen gyorsan megjeleníteni az oldalakat, mint az IE9. Chrome ebben a leggyengébb.
    Pedig láthatjátok nem gyenge gépem van.
    Ja és szűz gépen is elvérzett a Chrome, szóval nem az én gépemben van a hiba, teljesen más gépen is hasonlókat tapasztaltam. :)

MS fan lettem...de be is tudom bizonyítani hogy miért. Nagyjából leírtam a dolgokat az előbb, és reménykedek a Windows 8 pozitív szereplésére is. Mikor lesz már 29.-e? :)