• Zephyr Retiring
    úgy van kolléga ..azaz majdnem úgy van.
    vegyünk alapul egy igazán profi fejhallgatót. mondjuk egy 200.000 forint körülit. szerintem az pont megfelel nekünk. nézzük, mit is tud a frekvenciaátvitel terén ..hoppá, annyira nem is rossz: 5-45000 hz ig van a skála.. no igen, milyen kár, hogy a 22000 hz feletti hangokat szinte csak pár szerencsésebb emberke hallja, de a többség semmiképpen no mindegy, a lényeg, hogy naon profin szól, és jár hozzá egy 108 dB-es 1khz-en mért érzékenység, ami pont elég is lesz ahhoz, hogy a dobhártyánkat végleg taccsra vágjuk. igaz, az ultramély hang tartományban volna még mit javítani sebaj, majd máskor..vagy épp soha napján
    evezzünk át a high-end hangfalak világába. nézzünk itt is egy 200.000 körüli dobozkát. az én brigmtonom éppen megfelel eme nemes célra..
    lássuk a paramétereket: ...hoppá, 83 hz-en kezdünk és eljutunk egészen a több, mint elegendő 26000 hz-es álomhatárig..
    hogy miért is kell egy hangfalnak a 83 hz-es ultramélyhang tartomány ..jah, megvan tudom már: hogy a basszus úgy verje a mellünket, mintha bottal csapkodnák így élve át a zene erejét és varázsát, amit bizony soha a büdös életben nem fog pótolni semmilyen fejhallgató sem s mindezt a kellemes 88 dB-es érzékenységen
    ha továbbra is úgy gondolod, hogy a fejhallgató jobb választás, mint a high-end hangfal, akkor legyen én biza nem foglak győzködni..inkább hallgatom tovább a brigmtonaimon a jó kis italodiscókat a 80-as évekből természetesen vinylről...