• MacropusRufus
    #42
    "WC papírnak talán még jó a kinyomtatott forráskódja, többre nem tudom sajnos használni."
    látod, már milyen előnye van számodra a nyílt forráskódnak. Én inkább bug-ot keresek benne és javítgatom, közben tanulok igen csak sokat, sok jó szakembertől.
    Te közben a ue. az anyagot klozet papírnak használod...

    Továbbra is azona véleményen vagyok, hogy mindenki azt használjon ami neki kényelmes. Azért nem kell szindi egy rendszert met a legújjabb extrabrutál grafikával szerelt cucc nem indúl el rajta, ui. több millió dolláros rendszerek vannak amik tökéletesen alkalmatlanok a játékora, (még az oly kedvelt játékszerverek is ui. egy szerver nem azonos egy játékgéppel)ergo: a lenti kommentelők szerint sz@r mert nem lehet rajta játszani meg PS-t futtatni stb. (tisztelet a kivételnek)
    Most írjam azt, hogy a windows egy rakat sz@r mert biztonságtalan? Vidóval tudom bizonyítani (ui. fogádás tárgya volt), hogy egy Novell-el megerősített windows clienst kevesebb mint 10 perc alatt szét lehet törni és nyertünk. Igaz - ez a windowsra nézve ciki - egy linux rendszer alól ment a támadás és semmi extra nem volt, közönséges nyerserő alkalmazása. Ennyire biztonságos a rendszer egy több százezer fonritos Novell alkalmazással együtt is. A német kollégákat tájékoztattuk (túlképpen velük ment a fogadás) és hát kissé pislogtak.
    De ettől függetlenűl még nem fogom azt írni, hogy winre, hogy szívesen használnám klozet papírnak a user manuálját, ha adnának hozzá (mert a lisence papír qurva kicsi)... :)

    aki meg játszani akar az vegyen konzolt, ezt meg a haver üzeni innen az irodából :)