E-Book readers. Milyet érdemes, melyek elérhetők hazánkban vagy környékén?
  • DanielT
    #39
    Jelenleg még sok akadálya van az elektronikus olvasás elterjedésének, illetve a kettő legfontosabb biztos megvan: drágák az eszközök és még nem tökéletesek, színesek, pihekönnyűek, stb. De ez meg fog változni.

    Alig pár éve még éveket kellett várni, hogy bekössék a vezetékes telefont, aztán jöttek a luxuscikk, bőröndnyi mobilok, most meg 1 forintért vágják az emberek után az 90 grammos telefonokat.

    Ahogy ezek az eszközök is átmennek ezen a fejlődésen és az újságnál sorbanállás helyett egy képernyő érintésre, féláron ott van az aktuális Story magazin meg a többi az ember kezében, már mindenkinek ez fog kelleni, ez lesz a trendi. Az időseknek nagyobb karaktermérettel könnyíthetik az olvasást, használni meg ugyanúgy lehet mint egy hagyományos könyvet, ujjal lapozva (animálva is) a könyvet, újságot.

    Egy példa.

    Én is szeretem, tisztelem a könyveket, de ez a "szertartás, könyv illat" rész úgy fog az ár és az azonnal használhatóság(nem kell boltba sem menni) martalékává válni, mint a pinty.

    És nem fogom bánni, hogy a gyerekem nem egy 30 kilós táskával jár iskolába mint én annak idején, hanem csak egy 200 grammos "lap" lesz nála, amin elfér az első osztálytól kezdve az összes egyetemi könyv.