• Balumann
    Mondjátok már mire jó ez a divatfikázás. Mi az hogy csak a hype meg a neve adja el? Az összes CoD hihetetlenül igényes, hangulatos, szép, izgalmas, filmszerű árkád FPS akciójáték, amiket a műfaj kedvelői általában élvezettel visznek végig - még én is. Multiban is jópár népszerűbb árkád fps-re ráver, ezt bizonyítja hogy még máig rengetegen játszanak korábbi részekkel is.
    Ne gyertek azzal, hogy ettől függetlenül nektek nem tetszik, vannak jópár millióan akik nem szeretik, ettől függetlenül a kategóriáján belül zseniális mindegyik rész.

Ez a rész is szinte mindenben veri az előző részt, nagyon ütős lett. Ennek ellenére én ezt a részt (először) nem tudtam végig élvezni, köszönhetően annak hogy a kihajlást kivették, jópárszor megfordult a fejemben, hogy ott hagyom abba. Ezt másik topikban is írtam már - felháborítónak tartom, hogy csak azért, mert konzolon nincs rá gomb meg ott úgyse használják, PC-s verzióból is kiveszik. Persze tudom legalább a codosok nagyobb része nem is használta, vagy csak ritkán és nem zavarja hogy kivették, de hát akkor is...
    Nameg mondjuk a hegymászásos jobbegér-balegér felmászás meg ilyen részek szerintem kihagyhatók lettek volna (vagyis csak előrével felmásszon vagy ilyesmi).

Ettől függetlenül végigjátszottam, és volt pár igen emlékezetes rész. Vannak ilyen coop missziók, abból is volt egy pár jó (haverommal végigtoltuk).