...vagy mi sz*r...
-
#262
Régen az alap trappista sajt is lyukacsos volt. Múltkor vettem lidiben (úgy kell nekem) egy csomag szeletelt sajtot, direkt úgy választottam ki, hogy figyeltem, melyik lyukacsos, szép sárga. Kibontáskor láttam, hogy a felső szelet volt csak a lyukacsos, a többi a "szokásos" nemtudommi lyuk nélkül.Ezek a tömbsajtok a sütést se nagyon bírják, nem olvadnak, hanem szétfolynak. Mikrózáskor meg valami félelmetes "égett gumi" állagot vesznek fel.
Ha jót akarok enni, a Pannónia sajt tényleg finom, lyukas.
Nálunk is jár tejeskocsi, 120 Ft/litere. Bár ki van írva, hogy fogyasztás előt felforralandó, csak így nyersen iszom, eddig semmi bajom nem lett tőle.Tejfölt is kapni náluk, egészen más, mint a bolti 20%-os. A bolti finomabbnak tűnik(valahogy édesebb), pedig nyilván a házi az igazi.
Minden tele van ízfokozóval-egy almánál nem érzem azt, hogy még vagy kettőt tömjek a képembe, a chipsnél igen.
Ajánlom figyelmetekbe Z.Kárpát Dániel: Gének Harca c. könyvét, ami szintén a génmanipulált ételekről szól.
A mikrózás külön téma, szerintetek tönkreteszi az ételt?
A mikrohullámú sütő ártalmai