Élel mi szer?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk én nem tolok se vajat se margarint😛
V9ykn8_TZL0
A margarin az növényi zsír, azt hiszem. Azzal mi a baj?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Ha jót akarok enni, a Pannónia sajt tényleg finom, lyukas.
Nálunk is jár tejeskocsi, 120 Ft/litere. Bár ki van írva, hogy fogyasztás elõt felforralandó, csak így nyersen iszom, eddig semmi bajom nem lett tõle.Tejfölt is kapni náluk, egészen más, mint a bolti 20%-os. A bolti finomabbnak tûnik(valahogy édesebb), pedig nyilván a házi az igazi.
Minden tele van ízfokozóval-egy almánál nem érzem azt, hogy még vagy kettõt tömjek a képembe, a chipsnél igen.
Ajánlom figyelmetekbe Z.Kárpát Dániel: Gének Harca c. könyvét, ami szintén a génmanipulált ételekrõl szól.
A mikrózás külön téma, szerintetek tönkreteszi az ételt?
A mikrohullámú sütõ ártalmai
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Igaz, igaz.
Egy kérdés: mi van az olyan nagyobb, de tradicionálisan "minõségi" márkákkal, mint pl. a Pick hústermékek, a Rama margarin, belga/német csokoládék? Ezekrõl tudtok valamit?
"The trees move. Do you not see it?"
Tudod, irigylem a burzsujokat, akiknek van pénze minõségi kaját venni. Én is tenném, ha lenne rá pénzem, de hát a proletár gyerek mit tehet?
.: mobilize.hu :.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
persze lehet kockáztatni akinek ez nem számít nagy tétnek
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Én személy szerint két dolgot nézek élelmiszertemék vásárlásakor:
1, legyen finom és tápláló
2, legyen olcsó.
Ha sétálok egyet a belvárosban, több méreganyag kerül a szervezetembe belégzés által, mint amennyi a "mû" kajával. A billentyûzet, amelyen most gépelek, mûanyagból van, abból is párolognak ki az ilyen-olyan vegyi anyagok. Kis túlzással azt is mondhatom, hogy még mindig a csernobili balesetbõl származó radioaktív anyagokkal szennyezett talajon élünk és vizet iszunk (a kiszóródási mintákról még mindig megy a vita).
Szóval, mindezek mellett, engem nem érdekel, hogy mi az, amit megeszek. Ha patkányból van a Sparos márkatermék, legyen abból, az is csak egy állat. Jóízû és nem vágja gallyra a házi költségvetést.
Az egyetlen, amire figyelek, az a laktózmentes cuccok, mert édesanyám laktózérzékeny, így neki vigyáznia kell az ilyesmire.
És zárszóként: nagyapám mindig azt mondta, "Inkább tõle, mint érte". Vagyis: inkább forduljon fel az ember attól, hogy jól bezabál, akár patkányburgert, minthogy holta napjáig azon rágódjon, hogy ezt ne és azt ne, ezért és azért.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Érdekes módon én "minõségi" ételeket eszem nincs is baj a súlyommal, koleszterinemmel, vérnyomással sem a beleimmel. Néha persze becsúszik egy-két hamburger.. Na meg ezek mellett sok vitamin/ásványi anyag komplex és legalább heti 2-3*30 perc testmozgás minimum, és mindegy, hogy súlyzós, aerob..
Az ételminõség romlást nem lehet kiküszöbölni, csak lehet csökkenteni. Ennyi.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Lehet hozzá kapni kis krumplit is 😄
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az Aladdin a tuti nyerö eddig.
Amikor meg kint voltam Görögországban 1 hétig, na ott akárhol ettünk gyrost marha jó volt <#vigyor>#vigyor>
"Az utóbbi idõben több mint kétszáz áldozata volt a fuguvacsoráknak, igaz, ezeket a fogásokat kilencvenkilenc százalékban otthon készítették el. A halál szörnyû: az áldozat tisztán tud gondolkodni, miközben végtagjai megbénulnak, nem bír beszélni, mozogni, majd levegõt venni."
sok tartárral/cacikival + csípõs szósszal:😛😛
életem legszarabb giroszát amúgy a balatonon ettem...a pita alján volt egy kis hús, és rávolt basza 2/3 részben zöldség...
kemény 800Ft-ért
Pécsett van egy Aladdin Gyros nevü hely, oda szoktam járni. Fogalmam sincs miböl csinálják, de nincs még egy olyan jó a városban 😊
Másrészt a vicc nemtudom megvan-e valakinek:
Riporter a hosszú élet titkát kutatja, és egy félreesõ hegyvidéki falucskban készít interjút idõsebb emberekkel.
Elsõ alany:
-Jónapot bácsi, maga igen öregnek tûnik, megosztaná velem a hosszú élet titkát?
-Hogyne gyermekem. Csak semmi alkohol. Az méreg.
-És hány éves, ha megkérdezhetem?
-88.
Második alany (az elõzõnél szemmel láthatóan idõsebb)
-Jónapot kívánok. A hosszú élet titkát keresem! Tudna ezzel kapcsolatban mondani valamit?
-Semmi ital, semmi dohány, és a legfontosabb, semmi nõ!
-😮 És hány évesnek tetszik lenni?
-109.
-:o
Harmadik alany (140 centis, görbe, méteres barázdák az arcán)
-Jónapot bácsi! Maga tûnik itt a legidõsebbnek. Elárulná a hosszú élet titkát?
-Hogyne fiacskám. Minden este 3-4 üveg sör, hétvégente hányásig ivás, napi 2 doboz barna szofi, és kurvák minden mennyiségben.
- 😮OOOOO És hány évesnek tetszik lenni???
-52.
Én csirkés-pulykás vagyok teljesen.Bár, gyros néha még befigyel.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
öregembert, és egybõl átjön, hogy a boldog élethez és testi-lelki harmóniához nagyban hozzájárult az egészséges életmód is
és emelett aztán már teljesen mindegy az a rakat ópium, dohány meg vörösbor 😄
en mar hallottam olyat, hogy a kave fozo, a mikrohullamu suto, a mobiltelefon, vagy mondjuk a cigi rakot okoz. mindekozben meg fogalmam sincs, hogy gyerekkoromban vedooltas cimszoval miket fecskendeztek belem.
a tejet is most odadobtak a kozeppontba, hogy na tessek, ez a rossz. kozben meg a valoban szar dolgokat siman eladjak nekunk.
amugy ez nem csak az elelmiszerek teren van igy. ott van pl a media, ahol odadobjak az embereknek pakot, gyoziket vagy mondjuk kiszel tundet, mondvan: "tessek, ok a hulyek, oket kell utni". kozben meg tele van a media volt sittesekkel, leendo bunozokkel, tehetsegtelenekkel.
Mindenki pánikol a dohányzás miatt, miközben 2 millióan egy olyan városban élnek, ahol én nem bírok ki az utcán 1 órát se. Egyesek folyamatosan lesik minden kaja hátoldalán, hogy mibõl van, milyen e van benne, meg ilyenek, de közben megeszi a kenyeret, amiben szintén van, veszi a hypoval lemosott húst, meg a tökömtudja mit.
Tessék boldogan élni, nem azon aggályoskodni, hogy mitõl halunk meg. Úgyis megdöglötök mind. Addig meg élvezkedni kell, nem agyalni, hogy mitõl kapunk plusz 5 évet.
Nyilván a napi 2 liter kóla elfogyasztásával, a 2 doboz barnaszofival meg hasonlókkal senki sem segít magán, de nem kell túlzásokba esni.
Amúgyis hülyeség amit beszélsz, olvastad valamelyik megmondóember hsz-ét aztán ledöbbentél, és most minden hülyeséget összehordassz
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Én amúgy a bio embereket várom, akik nem oltatják magukat, meg nem szednek gyógyszert, meg csak biokaját esznek. Kezemben egy mcroyallal röhögnék, miközben belepusztulnak a torokgyíkba. 😄DDD