#47"..ma tapasztaltam, hogy tabonként emlékszik a zoom beállításra, ami nálam nagyon fontos" - Nekem is nagyon fontos (én is vaksi vagyok), és nem ma tapasztaltam, hogy a FF is emléxik rá.
De ha az Opera annyira jó, akkor miért csak 2,3% a jelenlegi részesedése, egytized százalékkal kevesebb, mint tavaly decemberben, továbbá miért előzi meg olyan böngésző (Safari), amely egy 6,8% részesedésű rendszer (Mac) böngészője, valamint miért előzi meg egy viszonylag új (Chrome) böngésző a nagy öreget, mikor fapados, nincs beleintegrálva a sok finomság, mégis kelendőbb?
Azzal nem ér védekezni, hogy a Google sokkal többet költ hype-ra, ugyanis az Opera is gondoskodik arról, hogy képben legyen. Hogy csak a böngésző választóképernyő-féle kekeckedésükre utaljak, meg hogy miattuk majdnem böngésző nélkül kaptuk a W7-et, csak szerencsére az MS meggondolta magát.
Az ilyen viselkedéssel nem igazán szerez híveket. Nem szeretem az MS majdhogynem egyeduralmát, de eljutottam odáig, hogy amikor +hallom, hogy Opera, magamban köpök egy nagyot! Ez nem a böngészőnek szól, hanem a cégnek. Már emiatt a szemét viselkedésük miatt is bojkottálom őket. Ettől kezdve lehet a világ legsokoldalúbb, legnagyobb tudású bóklászója, teszek rá magasról.